2 min læsningMedie: FC Barcelona freder Andreas Christensen – skifter ikke trods økonomiske udfordringer

Trods økonomiske vanskeligheder bliver det angiveligt ikke et salg af danske Andreas Christensen, der skal skabe overskud i FC Barcelona.

2 min læsning
FC Barcelona freder Andreas Christensen.
Foto: Alejandro Garcia/EPA/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det er efterhånden ingen hemmelighed, at FC Barcelona er presset rent økonomisk.

Klubben har problemer med at overholde LaLigas løngrænse og Financial Fair Play-reglerne, hvilket betyder, at der skal rettes gevaldigt op på den økonomiske situation, før klubben igen kan handle ind.

En af måderne hvorpå dette kan gøres, er ved at sælge ud af den nuværende spillertrup, hvor flere store profiler skulle have fanget interessen blandt købevillige klubber. Blandt andre danske Andreas Christensen er blevet nævnt som et varmt emne og et potentielt stor sommer-salg i FC Barcelona.

Men selvom flere Premier League-klubber skulle være særdeles varme med tanke på den danske midterforsvarer – heriblandt Newcastle, Tottenham og Aston Villa – så kommer et Barça-salg af Andreas Christensen end ikke på tale. Det skriver det spanske medie SPORT lørdag.

End ikke med tanke på at hente Lionel Messi hjem, vil FC Barcelona sælge den danske stopper, som altså ifølge mediets viden er på listen over urørlige FC Barcelona-spillere – udformet af manager Xavi og klubpræsident Joan Laporta.

I stedet vil den catalanske storklub angiveligt gå over i den helt anden boldgade. Klubbens kortsigtede plan skulle således i første omgang være at beholde Andreas Christensen. Herefter er det eftersigende planen, at man til næste år vil indlede forhandlinger om en ny og længere kontrakt med danskeren.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Andreas Christensen har høstet store roser for sine præstationer i debut-sæsonen i FC Barcelona.

Her har den danske midtstopper haft stor betydning for klubbens solide defensiv, som blot har lukket mål ind 11 gange i 33 LaLiga-kampe.

Andreas Christensen står samlet set noteret for 27 kampe i FC Barcelona-trøjen på tværs af alle turneringer. Her er det blevet til et enkelt mål og en enkelt assist. Han har foreløbigt kontrakt i FC Barcelona frem til sommeren 2026.

Medie: Brasiliansk stortalent villig til at vente på Barça – får med sikkerhed første træk

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer