LaLiga

Medie: ‘AC’ på vej ud af Barca – disse tre klubber står klar i kulissen

FC Barcelona døjer med at få økonomien til at hænge sammen. Derfor kan de blive nødsaget til at sælge profiler denne sommer. Heriblandt Andreas Christensen.

Andreas Christensen scorede sit første mål for FC Barcelona, da han åbnede scoringen i sejren over Betis.
Foto: Josep Lago/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Barcelona er i økonomiske problemer.

Den sang, har man efterhånden hørt før. Denne gang er ingen undtagelse. For klubben skulle angiveligt være meget interesseret i at bringe blandt andet Lionel Messi tilbage. Derfor skal der også spillere den anden vej.

Andreas Christensen kan være en af de spillere, Barca vil sælge til sommer for at løse Financial Fair Play-problematikken i klubben. Det skriver det spanske medie Fichajes.

Eftersigende er det tre klubber fra den engelske Premier League, der ønsker at tilknytte Andreas Christensen, og gøre ham til del af deres midterforsvar.

‘AC’ har da også en fortid i Chelsea, så en retur til Premier League vil også ligge til højrebenet for ham, da han kender ligaen ind og ud.

De tre klubber, der skulle være interesseret i at hente den dansker stopper er Newcastle United, Aston Villa og Tottenham.

Følg Campo på Facebook

Newcastle leder angiveligt efter en spiller, der kan erstatte Fabian Schär og derved blive makker med Sven Botman, når der næste sæson formentlig skal spilles Champions League på St. James Park for første gang i 20 år.

Tottenham har brug for noget nyt blod til holdet, så alt efter den kommende managers ønsker til, hvem han gerne vil hive ind, er Christensen en god mulighed for Spurs, da han kan indgå både i en firebackkæde og i et system med tre midtstoppere.

Aston Villa har haft en fantastisk sæson, og mediet skriver, at ledelsen i klubben er klar til at give manager Unai Emery en stor pose penge, så han kan forbedre holdet, og gøre dem til top fire-bejlere næste sæson. Her skulle danskeren komme ind i billedet, da Villa håber på, at han kan danne fremtidigt makkerpar med Diego Carlos, der har været skadet det meste af sæsonen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Uanset, hvad fremtiden byder på, virker det dog til, at rygterne kommer til at svirre om ‘AC’ de næste måneder.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P