2 min læsningMedie: Brasiliansk stortalent villig til at vente på Barça – får med sikkerhed første træk

FC Barcelona får angiveligt første træk af alle i forhold til at sikre sig en af de største talenter i verden. Kun økonomien kan stå i vejen.

2 min læsning
Vitor Roque giver FC Barcelona forkøbsret til sommer.
Foto: Rodolfo Buhrer/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der er FC Barcelona… Og så er der alle de andre.

Det skulle eftersigende være prioriteringen fra det brasilianske stortalent, Vitor Roque.

Således melder det spanske medie SPORT, at Vitor Roque nu har taget en endelig beslutning.

Valget er faldet på FC Barcelona, men klubbens økonomiske vanskeligheder står foreløbigt i vejen for et skifte denne sommer.

Mediet beretter dog, at Vitor Roque er villig til at vente – ikke indtil næste sommer, men indtil slutningen af denne sommers transfervindue.

Roque skulle således have givet FC Barcelona tid og plads til at fikse de økonomiske vanskeligheder, der kræver, at klubben finder på den gode side af 200 millioner euro, før der igen kan handles og registreres spillere.

Messi melder ud efter suspendering: Undskyld, troede vi havde fridag

Herefter vil FC Barcelona få lov til at komme med første udspil, hvorefter andre klubber, som eksempelvis Arsenal og Chelsea, som begge ligeledes skulle være interesserede i at hente Vitor Roque til klubben, vil få mulighed for at byde ind.

Den absolutte favorit fra Vitor Roques synspunkt skulle dog være FC Barcelona, og den blot 18-årige brasilianer skulle være villig til at gå meget langt for at få et skifte til den catalanske hovedstad i hus.

De seneste rygter har gået på, at Arsenal skulle være et varmt bud for Vitor Roque. Her blev der meldt om en pris på 60 millioner euro – hvilket svarer til omkring 450 millioner kroner. Dette skulle være prisen, som udløser Vitor Roques frikøbsklausul hos den nuværende arbejdsgiver, brasilianske Athletico Paranense.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer