2 min læsningMessi melder ud efter suspendering: Undskyld, troede vi havde fridag

Lionel Messi tager nu bladet fra munden, efter Paris Saint-Germain fredag har bekræftet suspenderingen af den argentinske verdensstjerne.

2 min læsning
Foto: Christian Hartmann/Reuters/Ritzau Scanpix

Lionel Messi er suspenderet i Paris Saint-Germain.

Det står klart, efter den franske storklub fredag har bekræftet rygterne om, at Messi altså ikke kommer til at repræsentere klubben i den kommende tid.

Nu tager den lille argentiner så bladet fra munden og sætter nogle perspektiver på, hvad suspenderingen i det hele taget skyldes.

I et kort klip på Twitter undskylder Lionel Messi for sine handlinger og fortæller i store træk, at suspenderingen skyldes en misforståelse.

Messi troede nemlig ifølge argentinerens egne ord, at han havde fået en fridag efter parisernes seneste kamp. Derfor havde han booket en rejse til Saudi Arabien, som ikke kunne aflyses.

– Jeg troede, vi skulle have en fridag efter kampen som altid. Jeg havde denne tur (til Saudi Arabien red.) organiseret, og jeg kunne ikke aflyse den. Jeg havde allerede annulleret den en gang før…

– Jeg undskylder over for mine holdkammerater, og jeg venter på, hvad klubben vil gøre med mig.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Hvad konsekvensen som følge af suspenderingen bliver står endnu hen i det uvisse.

PSG har indtil videre blot meldt ud, at Messi er suspenderet. Tidligere fredag kunne klubben cheftræner Christophe Galtier fortælle:

– Vi må se, hvad der vil ske, når Leo kommer tilbage. Selvfølgelig vil der være diskussioner med hele klubben, men også med Leo, som er den først berørte, siger han.

Læs mere om dette her og se Messis forklaring i videoen nederst i artiklen

PSG-chef bekræfter: Messi er suspenderet

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer