1 min læsningTuchel bekræfter: Vil på rov i Chelsea

Thomas Tuchel blev fredag præsenteret som ny træner i Bayern München, og han håber, at en af hans assistenter fra Chelsea-tiden slutter sig klubben.

1 min læsning
Thomas Tuchel er ny træner hos Bundesliga-giganterne Bayern München, og han er klar til at gå på rov i sin tidligere klub Chelsea.
Christof Stache/AFP/Ritzau Scanpix

Julian Nagelsmann var ikke den eneste, der fik sparket i Bayern München.

Tyskeren blev som bekendt erstattet af Thomas Tuchel, men tre af Nagelsmanns assistenter skal også erstattes, da de ligeledes fik en fyreseddel.

To af afløserne er allerede fundet. Her har Tuchel taget sine to mangeårige assistenter, Arno Michels og Zsolt Low, med sig til München. Den sidste plads håber han, at udfylde med en af sine assistenter fra Chelsea-tiden.

– Vi håber at tilføje Anthomy Barry, som i øjeblikket er i Chelsea, siger Tuchel ifølge Londonworld.

Den tidligere Chelsea- og PSG-træner tilføjer, at jobbet i Bayern München kom som en overraskelse for ham – på trods af vedvarende rygter i ugerne op til:

– Timingen var overraskende. Jeg forventede det ikke, og der var ingen kontakt før. Jeg troede, at jeg skulle fortsætte min karriere i udlandet. Den første samtale (med Bayern, red.) var tirsdag.

– Min trænerstab (Michels og Low, red.) var heller ikke forberedt, så stor tak til deres familier for at være fleksible, siger Bayern-træneren yderligere.

Tuchel om Bayern München: Vi kan vinde hele molevitten!

På trods af sin fyring i den sydtyske storklub, er Julian Nagelsmann allerede rygtet til en stor adresse i Premier League.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer