2 min læsningTuchel om Bayern München: Vi kan vinde hele molevitten!

En ganske tilfreds og selvsikker Thomas Tuchel mødte lørdag pressen for første gang som manager for FC Bayern München.

2 min læsning
Thomas Tuchel tror på, at FC Bayern München kan vinde alle titler.
Foto: Lukas Barth/Reuters/Ritzau Scanpix

– Vi kan vinde hele molevitten – alle titler!

Sådan lød det fra FC Bayern Münchens nye manager, Thomas Tuchel, da han lørdag deltog på sit første pressemøde som Bayern-boss.

Og det var da også en glad og storsmilende Thomas Tuchel, der satte sig i sædet foran mikrofonen og besvarede alle de spørgsmål, der blev sendt i hans retning.

– Det er en kæmpe ære at kunne underskrive en kontrakt med FC Bayern München. Jeg vil til en start gerne takke Oliver Kahn, Hasan Salihamidžić, Herbert Hainer og Uli Hoeneß for deres tillid.

– Denne klubs DNA er engagement. Det handler om at vinde i Bayern, såvel som den måde du vinder på. Det kan jeg sikre. Truppen her er en af de absolut bedste og mest talentfulde i Europa, og jeg er spændt på at kunne arbejde sammen med dette hold.

Da de indledende spørgsmål om fyringen af Julian Nagelsmann var ovre var det også en glad Bayern München-direktør, Oliver Kahn, der kunne sætte nogle perspektiver på ansættelsen af Tuchel.

– Hans (Thomas Tuchels, red.) kvaliteter er imponerende – det siger sig selv – ligesom hans karriere. At føre et hold som PSG til Champions League-finalen kan ikke være let, og han havde også rigtig stor succes i Chelsea. Hans CV er meget imponerende – det taler for sig selv.

Koster kassen! – Så meget må Bayern München betale for Nagelsmann-fyring

Thomas Tuchel har været uden job, siden han overraskende modtog en fyreseddel i Premier League-klubben Chelsea FC efter en svingende start på den nye sæson tilbage i september 2022.

Tuchel har underskrevet en kontrakt med FC Bayern München, som foreløbigt gør ham til manager i klubben frem til sommeren 2025.

Tuchels første opgør som Bayern München-manager finder sted den 1. april. Her venter et vaskeægte topopgør mod Tuchels tidligere arbejdsgiver, Borussia Dortmund.

Læs mere om, hvad den nu tidligere FC Bayern München-manager Julian Nagelsmanns fremtid kan byde på herunder

Medie: Nagelsmann på vej mod nyt topjob – jagtes af Premier League-klub

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer