2 min læsningMedie: Nagelsmann på vej mod nyt topjob – jagtes af Premier League-klub

Fredag blev han fyret i Bayern München, men nu kan Julian Nagelsmann være på vej til at lande et nyt topjob - denne gang i Premier League.

2 min læsning
Julian Nagelsmann Tottenham. Nagelsmann kan være på vej til Premier League og Tottenham.
Foto: Ina Fassbender/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Fredag aften stod det klart. Julian Nagelsmann er fortid i FC Bayern München.

Men noget tyder på, at han ikke skal lede længe efter et nyt stort manager-job.

Allerede lørdag kan flere store medier – heriblandt Sky Sports – fortælle, at Premier League-klubben Tottenham angiveligt skulle være klar til at hente Nagelsmann til London.

Ifølge rygterne, så skulle Tottenham være yderst interesserede i at sikre sig Nagelsmanns gunst.

Der har den senest uges tid været kraftige forlydener om, at klubbens nuværende manager, Antonio Conte, snart er fortid i klubben – faktisk er rygterne gået på, at en fyring ville blive officiel allerede i denne uge.

Samtidig berettes det, at Tottenham over flere omgange har haft Nagelsmann i søgelyset. Således meldes det, at at Tottenhams bestyrelsesformand, Daniel Levy, også havde Nagelsmann på radaren, da klubben fyrede Mauricio Pochettino og erstattede ham med Jose Mourinho i 2019. Det samme skulle ligeledes være tilfældet, da Mourinho forlod klubben i 2021 – kort før Nagelsmann skiftede til FC Bayern München.

Koster kassen! – Så meget må Bayern München betale for Nagelsmann-fyring

Det forlyder, at man fra Spurs’ side ønsker at gå dialog med Julian Nagelsmann i forhold til at lande en aftale mellem parterne.

Flere andre manager-navne er i den seneste tid blevet sat i forbindelse med Tottenham. Blandt andre Brightons Roberto De Zerbi og Brentford-danskeren Thomas Frank, som senest blev meldt som spidskandidat i London-klubben.

Læs mere om dette her

Medie: Thomas Frank er nu favorit til Premier League-topjob

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer