3 min læsningMedie: Arsenal klar med megabud på Højlund – ‘kan mere end Haaland’

Premier Leagues førerhold står angiveligt klar med et stort millionbud for den danske Atalanta-spiller, Rasmus Højlund.

3 min læsning
Arsenal står klar med stort millionbud på Rasmus Højlund. Rasmus Højlund Arsenal.
Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han har indtaget den europæiske scene som lyn og torden.

Den blot 20-årige Atalanta-spiller Rasmus Højlund fristede for godt et års tid siden en tilværelse på bænken hos de forsvarende danske mestre F.C. København.

I januar 2022 blev det til et yderst succesfuldt skifte til østrigske Sturm Graz og blot et halvt år senere et skifte til Serie A-topklubben Atalanta, hvor den unge dansker også har præsteret flot. Og nu ser det angiveligt ud til, at næste stop kan blive Premier League-førerholdet, Arsenal.

Således skriver Tutto Atalanta ifølge SPORTBible, at Arsenal planlægger et stort millionbud på den unge dansker, som af flere omgange er blevet sammenlignet med den norske superstjerne, Erling Haaland.

Ifølge mediets oplysninger skulle buddet lyde på 50 millioner euro – svarende til omkring 372 millioner danske kroner.

En pris, der vil gøre Rasmus Højlund til den med afstand dyreste dansker nogensinde, da han vil slå den nuværende transferrekord for en dansk spiller, som lige nu indtages af Joachim Andersen, som skiftede til Lyon fra Sampdoria for 225 millioner kroner tilbage i 2019.

Medie: Fire storklubber kæmper om Højlund – kun to af dem har råd

Den tidligere Leeds-kantspiller Mike Grella, som nu agerer ekspert på CBS Sports, fortæller i forbindelse med Højlund-rygtet, at han rent faktisk mener, at Rasmus Højlund ‘kan mere end Haaland’.

Ikke forstået på den måde, at Højlund er bedre end Haaland på nuværende tidspunkt – da Grella påpeger, at Haaland er en af ​​de bedste i verden – men han mener dog, at Højlund har en ting, der taler til hans fordel set i forhold til Erling Haaland.

– Der er en lille forskel på de to (Rasmus Højlund og Erling Haaland red.), som taler til Højlunds fordel. Han kan mere end Haaland.

– Haaland er mere typen, der duellerer med midterforsvarene og bare scorer masser af mål, hvorimod Højlund kan drible forbi en modstander. Han kan bedre holde bolden. Højlund kan bedre hjælpe holdet på kanten af straffefeltet og dybere inde i banen.

Brandvarm Højlund stempler ind i landsholdslejren: Jeg har masser af selvtillid

Rasmus Højlund står noteret for 27 Serie A-kampe for Atalanta. Her er det blevet til syv scoringer og to assists. Han er samtidig en del af det danske landshold, der torsdag aften møder Finland i Parken.

Han er fortsat på kontrakt i Atalanta frem til sommeren 2027.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer