1 min læsningMedie: Fire storklubber kæmper om Højlund – kun to af dem har råd

Rasmus Højlunds kometkarriere i Atalanta har efter sigende gjort ham til et varmt emne i nogle af de største europæiske klubber - men ikke alle har råd til ham.

1 min læsning
Rasmus Højlund, Atalanta, Serie A, Real Madrid, Arsenal, pris.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Rasmus Højlund er et brandvarmt navn i nogle af de største fodboldklubber i verden.

I hvert fald skriver italienske Calcio News 24, at den 20-årige dansker tiltrækker sig interesse hos intet mindre end fire potentielle bejlere.

Der skulle her være tale om AC Milan, Napoli, Real Madrid og Arsenal.

Mediet skriver videre, at selvom der er interesse fra alle de nævnte klubber, så er det kun Real Madrid og Arsenal, som har råd til at hente Rasmus Højlund.

Således skulle Atalanta være ret så fastlåste i deres prissætning af den tidligere FCK’er: 45 millioner euro, svarende 335 millioner kroner.

Matchvinder-Højlund fuldendte Atalanta comeback fra bænken

Skulle Real Madrid eller Arsenal ende med at smide Atalantas tiltænkte beløb for danskeren, vil det gøre Rasmus Højlund til den med afstand dyreste dansker nogensinde.

Den liste bliver lige nu toppet af Joachim Andersen, da Lyon tilbage i 2019 smed 225 millioner kroner i retning af Sampdoria for midtstopperen. Den næstdyreste dansker er Christian Eriksen med en transfersum på 200 millioner kroner for skiftet fra Tottenham til Inter.

Rasmus Højlund står i denne sæson noteret for syv mål i Serie A for Atalanta, som lige nu indtager en sjetteplads i den bedste italienske række under landsholdspausen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer