2 min læsningBrandvarm Højlund stempler ind i landsholdslejren: Jeg har masser af selvtillid

Der er god grund til at holde hovedet højt for Rasmus Højlund, der er kommet til den danske landsholdslejr med stor selvtillid.

2 min læsning
Rasmus Højlund ser ud til at blive vigtig i Danmarks angreb i de kommende landskampe.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

Matchvinder for Atalanta i fredags og udtaget til det danske landshold.

Jo, det går strålende i 2023 for Rasmus Højlund, der i italienske Atalanta har scoret syv mål indtil videre i år.

I fraværet af blandt andet Kasper Dolberg og Yussuf Poulsen i angrebet gætter mange på, at den unge angriber får en hovedrolle for Danmark i de kommende kampe i EM-kvalifikationen. Og Højlund melder da også om god selvtillid, før det går løs.

– Jeg har masser af selvtillid lige nu, og det er gået godt på målkontoen også, så det er dejligt, siger Rasmus Højlund i et interview til TV3 Sport, som du kan se øverst i artiklen.

Der er da også god grund til selvtilliden for den 20-årige dansker. Især i 2023 har han været skarp foran mål og indtil videre scoret syv gange og lavet en assist i 14 kampe for Atalanta fordelt på Serie A og Coppa Italia.

Medie: Fire storklubber kæmper om Højlund – kun to af dem har råd

I fredags kom Højlund på banen mod Empoli i Serie A i slutminutterne og afgjorde kampen med målet til 2-1 til Atalanta. Om den nuværende form bør sætte angriberen på banen fra start, vil han ikke kræve. Men han vil gøre alt for at bevise sig.

– Det er træneren, der ligesom tager den beslutning, og han kan sætte holdet på 100 forskellige måder. Så er mit arbejde bare at vise, at jeg er klar, og at jeg vil gøre alt for at spille.

Matchvinder-Højlund fuldendte Atalanta comeback fra bænken

Rasmus Højlund og resten af det danske landshold møder torsdag Finland i Parken. Der er kick off klokken 20.45, og du kan se EM-kvalifikationsopgøret på TV2 og TV2 Play.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer