2 min læsningRigtig godt nyt om Eriksen! Her kan han være tilbage

Ifølge Manchester United-manager, Erik ten Hag, er Christian Eriksen hurtigere på vej tilbage end først spået.

2 min læsning
Christian Eriksen er snart tilbage.
Foto: REUTERS/David Klein.

Christian Eriksen er snart tilbage.

Så positivt lyder meldingen fra Manchester.

Det er den danske midtbanekreatørs manager Erik ten Hag, der står bag ordene, og hollænderen giver et bud på, hvor hurtigt Eriksen kan være tilbage på banen.

– Det er meget positivt. Han er helet meget hurtigt. Jeg tror ikke, han er klar til søndag (mod Fulham i FA Cup’en, red.), men han vil være klar i april. Han er på vej tilbage, og det er vi glade for, siger Erik ten Hag til TV 2 SPORT.

Ten Hag med positiv Eriksen-udmelding: Han gør gode fremskridt

Christian Eriksen blev skadet i FA Cup-kampen mod Reading i slutningen af januar og har dermed ikke kunnet fortsætte sit flotte spil på Manchester Uniteds midtbane. Eriksens manager ser derfor naturligt frem til at få den danske landsholdsspiller tilbage i kamptruppen.

– Han er en klassespiller, som vi har brug for. Jeg kan ikke vente til, han er tilbage, siger Erik ten Hag.

Efter kampen mod Fulham i FA Cup’en den 19. marts venter der en landskampspause. Christian Eriksen er ikke med i den danske trup til de kommende EM-kvalifikationskampe mod Finland og Kazakhstan. Men måske er han allerede klar for Manchester United i første kamp på den anden side af landskampene.

Medie: Ten Hag giver ikke op – vil hente Eriksen-konkurrent i Barca

Her møder holdet Newcastle United i det vigtige opgør om top fire. Næste kamp er dog som nævnt mod Fulham i FA Cup’en og spilles søndag klokken 17.30. Du kan se opgøret på Canal 9 og Discovery+.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer