Dansk Fodbold

Ten Hag med positiv Eriksen-udmelding: Han gør gode fremskridt

Christian Eriksen er fortsat ukampdygtig i Manchester United. Men manager Erik ten Hag melder om gode fremskridt for danskeren.

Eriksens genoptræning i United går efter planen.
Foto: Stian Lysberg Solum/NTB via REUTERS.

United-fans må se langt efter Christian Eriksen denne tid.

Det er uvist, hvornår den skadede dansker igen kommer i aktion i Premier League og for det danske landshold.

Men Eriksens manager Erik ten Hag melder om gode fremskridt i Manchester United og er helt sikker på at se sin midtbaneprofil tilbage på banen i denne sæson.

– Jeg tror, han kommer til at spille (igen i denne sæson, red.). Helt klart, siger Ten Hag til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Jeg kan ikke sige noget nu om forventningerne (til hvornår, red.), men jeg synes, at hans fremskridt i genoptræningen er okay. Det går efter planen, så vi vil helt sikkert se ham. Men ikke før landskampspausen.

Medie: Ten Hag giver ikke op – vil hente Eriksen-konkurrent i Barca

Christian Eriksen, der blev skadet i kamp i slutningen af januar, blev i første omgang som minimum meldt ude indtil slutningen af sæsonen. Ifølge Erik ten Hag er Eriksen fuldt fokuseret på en snarlig tilbagevenden til grønsværen.

– Ja, han er (stadig en del af gruppen, red). Men selvfølgelig er hans hovedfokus i øjeblikket at komme tilbage så hurtigt som muligt, fordi vi har brug for alle spillerne, siger United-manageren.

Casemiro fremhæver Eriksen blandt fem bemærkelsesværdige United-spillere: Han er enestående!

Udover Christian Eriksen har Ten Hag også måttet undvære Anthony Martial. Men franskmanden er nu tilbage i træning og kan være i spil til søndagens opgør mod Southampton.

– Han er på vej tilbage. Han er tilbage i træning, men vi vil være forsigtige, siger Erik ten Hag.

Nyt fra Eriksen: Kedeligt at have benet i en støvle

Kampen mellem Manchester United og Southampton spilles som nævnt søndag, og der er kick off klokken 15.00. Du kan se opgøret på 3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P