1 min læsningMedie: Ten Hag giver ikke op – vil hente Eriksen-konkurrent i Barca

Manchester Uniteds manager, Erik ten Hag, har tidligere forsøgt at hente den 25-årige midtbanespiller til klubben, og til sommer vil han angiveligt forsøge igen.

1 min læsning
Frenkie de Jong er ønsket til United af Erik ten Hag.
Foto: REUTERS/Ahmed Yosri.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det lykkedes ikke i sommers.

Men det ser ikke ud til, at Manchester United-manager, Erik ten Hag, har tænkt sig at opgive at hente FC Barcelonas Frenkie de Jong til klubben.

Ifølge The Guardian er Ten Hag nemlig opsat på at skabe mere konkurrence på Uniteds midtbane til Christian Eriksen og Casemiro.

Frenkie de Jong har tidligere været rygtet på vej til Manchester United, men den 25-årige hollænder valgte ikke at skifte i sommers, selvom FC Barcelona skulle have indvilget i at sælge under klubbens økonomiske problemer.

Ten Hags interesse i at tilknytte landsmanden er stadig intakt, men De Jong skulle være ganske tilfreds i den catalanske storklub, hvor han får fast spilletid for LaLigas førerhold.

Medie: Kane varm på forlængelse i Spurs fremfor United-skifte, hvis…

The Guardian skriver endvidere, at Ten Hags førsteprioritet er at hente en ny angriber til Manchester. I den forbindelse er Tottenhams topangriber Harry Kane blevet nævnt som et varmt emne.

Manchester Uniteds næste kamp i Premier League er søndagens klassiker ude mod Liverpool FC. Opgøret fløjtes i gang klokken 17.30, og du kan se kampen på See og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer