3F Superligaen

Brøndby-profil inden skæbnekamp: Altafgørende at komme i top seks

Brøndby IF's Mathias Greve er utrolig spændt på udfaldet af den afgørende kamp om at komme i top seks mod FC Nordsjælland søndag.

Mathias Greve mener, det er altafgørende at Brøndby kommer i top seks.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.

Altafgørende.

Så klar er Mathias Greve i sin bedømmelse af vigtigheden for Brøndby IF om at komme i top seks i Superligaen.

Midtbanespilleren ser derfor med spænding frem til opgøret mod Superligaens førerhold fra FC Nordsjælland i sidste og afgørende kamp i grundspillet søndag.

– Det er utrolig vigtigt for os at komme i top seks. Man kan sætte det lidt i det perspektiv, at hvis vi vinder over FC Nordsjælland, så er vi faktisk kun syv point fra førstepladsen. Og hvis vi ikke vinder, så skal vi spille Kvalifikationsspil, så det er altafgørende, siger han til Brøndby TV.

Medie: FCK, FCM og Brøndby kæmper om samme spiller

Der er hele fem klubber, som inden sidste runde i grundspillet kæmper om at komme i top seks, inden Superligaen brækker over i to dele – Mesterskabsspillet og Kvalifikationsspillet.

Den øverste del er klart sjovest for enhver superligaklub, og med den store konkurrence om at komme i det gode selskab, ser Mathias Greve også frem til opgøret mod FC Nordsjælland med en vis spænding.

– Det bliver en sindssygt spændende kamp, fordi vi er i så tæt et kapløb om at komme i top seks med fire-fem (fem præcis, red.) andre hold, siger han og fortsætter:

– Jeg tror, det bliver lidt det samme kampbillede som mod Silkeborg, hvor vi ser to hold, som gerne vil have bolden.

Brøndby-træner efter vital sejr: Nu er vi i finalen

Brøndby IF er inden opgøret mod FC Nordsjælland på en femteplads i Superligaen. Klubben på Vestegnen har to point ned til Silkeborg IF udenfor top seks og jagtes søndag af netop Silkeborg og derudover af Randers FC, OB og FC Midtjylland, som alle kan ende i top seks.

Kampen mellem FC Nordsjælland og Brøndby IF spilles søndag klokken 15.00 på Right to Dream Park i Farum. Du kan se opgøret på 3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P