3F Superligaen

Brøndby-træner efter vital sejr: Nu er vi i finalen

Brøndbys cheftræner, Jesper Sørensen, var tilfreds med søndagens sejr over Silkeborg, men nu venter den helt store opgave for de blå-gule.

Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Brøndby har nu skæbnen i egne hænder.

Efter søndagens sejr over Silkeborg, ligger de blå-gule på fjerdepladsen i en, pointmæssig, tæt Superliga-tabel.

Brøndbys cheftræner, Jesper Sørensen, står overfor sin hidtil største udfordring som BIF-boss, når de i sidste spillerunde skal møde Superligaens top-hold fra FC Nordsjælland. En kamp, der kan blive knald eller fald for Brøndbys top seks-drømme.

– Vi var i semifinalen i dag, og nu har vi spillet os i finalen, hvor vi kan gå ud og afgøre det selv. Nu har vi tingene i egne hænder, lyder det fra Jesper Sørensen efter kampen.

Vinder Brøndby over FC Nordsjælland, er de altså sikret en plads i den sjove ende af tabellen, hvor de kan få lov at kæmpe med om mesterskabet.

Jesper Sørensen er også helt klar i mælet omkring Brøndbys tilgang til den skæbnesvangre kamp mod FCN.

– Vi er nødt til at forberede os på, at vi skal vinde den fodboldkamp, for kan vi det, så er vi med.

– Jeg har været her længe nok til at vide, at når vi ser de her runde 22-kampe, så sker der noget og så pludseligt fem minutter senere, er det et helt andet scenarie, så går der 10 minutter, og så er det tilbage igen. Vi vil gå efter at afgøre tingene selv.

Se hele interviewet i videoen øverst i artiklen.

Mål og highlights: Se Brøndby tage et vigtigt skridt i kampen om top-seks mod Silkeborg

Brøndby spiller ude på Right to Dream Park mod FC Nordsjælland søndag den 19 marts. Der er kickoff klokken 15:00, og kampen vises på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P