3F Superligaen

Medie: FCK, FCM og Brøndby kæmper om samme spiller

Superliga-klubberne F.C. København, FC Midtjylland og Brøndby IF lurer angiveligt alle på et ungt nigeriansk talent på blot 17 år.

Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

En 17-årig nigeriansk stopper ved navn Benjamin Fredrick.

Det er angiveligt fællesnævneren i Superliga-klubberne F.C. København, FC Midtjylland og Brøndby i disse dage.

I hvert fald skulle de tre danske klubber samt FC Basel og RB Salzburg angiveligt holde godt øje med den centerforsvarer. Det skriver det nigerianske medie Owngoalnigeria.

Ifølge mediets oplysninger skulle de tre danske klubber have holdt øje med Benjamin Fredrick, der var fast mand i det nigerianske forsvar ved det netop overståede afrikanske U20-mesterskab, som løb af stablen i slut februar til start marts.

Her spillede Fredrick samtlige minutter i de seks kampe, Nigeria spillede ved slutrunden i Egypten. Og dermed var han også en vigtig spiller i forhold til at hente bronzemedaljer hjem til Nigeria.

Mediet oplyser, at det forventes, at Benjamin Fredricks fremtid vil blive afklaret før U20-VM, som afvikles fra den 20. maj til den 11. juni 2023.

Superligaen kan slå tilskuerrekord i weekenden: Populær som aldrig før!

Benjamin Fredrick er tidligere blevet beskrevet som en moderne og boldspillende midtstopper, der også kan gøre sig på højrebacken. Han beskrives som en god duelspiller og en dygtig defensiv header.

Benjamin Fredrick spiller på nuværende tidspunkt i den nigerianske klub Nasarawa United.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P