2 min læsningCasemiro fremhæver Eriksen blandt fem bemærkelsesværdige United-spillere: Han er enestående!

Fem spillere har haft stor betydning for Casemiros indtog i Manchester United. Og her fremhæver brasilianeren især danske Christian Eriksen.

2 min læsning
Casemiro fremhæver Christian Eriksen i Manchester United.
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester United er rigtig godt kørende for tiden.

Således har klubben hentet hele 23 point i de 10 kampe Premier League-kampe, som klubben har spillet siden VM-slutrunden i Qatar.

En af de spillere, der har præsteret flot, er brasilianske Casemiro, som har gjort et godt indtog i Premier League-klubben fra første kamp siden sit skifte fra Real Madrid denne sommer. Men det er ikke alene hans fortjeneste fortæller den 31-årige midtbanespiller. Det skyldes i høj grad folkene omkring ham.

Og her vil Casemiro specielt fremhæve fem spillere, der har gjort en forskel for ham siden sin ankomst til Old Trafford. Det fortæller han på klubbens hjemmeside.

– Spillestilen her (i Premier League red.) er anderledes. Opbygningsspillet, manageren, ligaen og klubben – altsammen er forskelligt (fra Real Madrid red.). Hver klub har deres egen måde at spille på. Det vigtigste er at tilpasse sig hurtigt.

– Og det er umuligt at gøre alene og uden kvaliteten fra holdkammeraterne, indleder Casemiro, før han sætter nogle konkrete navne på de spillere, der har betydet mest for hans indtog på United-holdet.

Ten Hag om Casemiro-hæder: Skaber det nødvendige klima

– Der er Lisandro Martinez og Raphael Varane – spillere med høj kvalitet. Og så er der Christian Eriksen, som jeg har spillet ved siden af i lang tid. En enestående spiller.

– Fred er ligeledes en fremragende spiller, mens Bruno Fernandes, som spiller lidt længere fremme på banen, er verdensklasse.

Casemiro skiftede Real Madrid ud med Manchester United så sent som i sommer. Her har han indtil videre spillet 34 kampe i den røde trøje med fem mål og fem assists til følge.

Han er fortsat på kontrakt i klubben frem til sommeren 2026.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer