3F Superligaen

Agger om fremtid: Vil være Brøndby-træner

Daniel Agger har en stor fortid i Brøndby IF. Nu fortæller den nuværende HB Køge-cheftræner, at han gerne vil stå i front for sin gamle klub som træner.

Daniel Agger vil gerne være Brøndby-træner på et tidspunkt.
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix.

59

Det er antallet af kampe, som Daniel Agger har spillet som aktiv i Brøndby IF.

Den tidligere Liverpool-spiller og danske landsholdsspiller drømmer om at returnere til klubben for at opnå endnu flere kampe på Vestegnen. Denne gang i funktionen som træner.

I et interview i programmet Offside på 3+ fortæller han mandag, at han har svært ved at se sig som træner i andre klubber i Superligaen end sin gamle klub. Rent faktisk er det ambitionen at komme tilbage til netop Brøndby IF.

– Man skal aldrig sige aldrig. Men altså…hvis jeg selv kunne vælge, så er Brøndby selvfølgelig det sted, jeg gerne vil være. Og det er selvfølgelig også en ambition, siger Agger i interviewet, som du kan se et klip af i videoen øverst i artiklen.

Daniel Agger om første sæson som træner: Godt men hårdt

Han uddyber om sin nuværende situation som HB Køge-træner gennem halvandet år og ambitionerne for fremtiden:

– Der, hvor jeg er nu, det er det, jeg tænker på. Men hvis jeg skal sige en lille smule om mine tanker, så er Brøndby selvfølgelig et step, jeg godt kunne tænke mig på et eller andet tidspunkt, hvis det kan passe, og hvis de føler, jeg passer til jobbet, siger Daniel Agger.

Daniel Agger: City spolerede mit Barcelona-skifte

Der er forskel på HB Køge i NordicBet Ligaen og det pres, der er i Brøndby IF og Superligaen. Den forskel er den tidligere forsvarsspiller udmærket klar over. Alligevel føler Daniel Agger, han har en vis balast at bringe til jobbet.

– Jeg ved godt, at Brøndby er et kæmpe skridt, men jeg har høje ambitioner, og det er klart det, jeg går efter, siger han og fortsætter:

– Jeg har masser at lære. Men jeg føler også, jeg har en kapacitet, der godt kan klare det. Jeg tror på mine egne evner, og jeg er ikke i tvivl om, at jeg sagtens kan klare det. Men jeg ved også godt, at jeg har masser at lære endnu, og jeg tager også ved lære hver eneste dag.

Agger om misset Barca-skifte: Der manglede handling bag Rodgers ord

Daniel Agger står i front for HB Køge sammen med den tidligere landsholdskollega Lars Jacobsen, når de fredag skal møde FC Fredericia ude i NordicBet Ligaen. Agger og Co. er i skrivende stund på en syvendeplads i landets næstbedste række.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P