2 min læsningAgger om misset Barca-skifte: Der manglede handling bag Rodgers ord

Daniel Agger var i sin tid som Liverpool-spiller tæt på et skifte til FC Barcelona. Men den daværende Liverpool-manager Brendan Rodgers ville gerne beholde danskeren, der siden manglede handling bag ordene.

2 min læsning
Daniel Agger var i flere transfervinduer ønsket i FC Barcelona. Foto: Arvedui89

Daniel Agger var som Liverpool-spiller tæt på et skifte til FC Barcelona i både 2012 og 2013. Skiftet blev dog aldrig en realitet, fordi han valgte at stole på den daværende manager i klubben Brendan Rodgers, der gerne ville beholde ham. Men der manglede handling bag den nuværende Leicester City-managers ord, fortæller Agger ifølge eb.dk i podcasten Bag om Trøjen.

– Jeg havde sagt til ham, at hvis han havde brug for mig her (i Liverpool, red.), så er jeg her også. For det er den klub, jeg gerne vil være i. Men hvis der var nogen tvivl i hans hoved – bare den mindste – så synes jeg, at han skulle sende mig af sted (til Barcelona, red.). For det ville jeg også gerne. Han svarede mig hver gang – over to transfervinduer – at han gerne ville beholde mig, siger Agger i podcasten.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Efterhånden gled Daniel Agger ned ad Brendan Rodgers prioritetsliste til startopstillingen, og den nuværende HB Køge-cheftræner mente ikke, Rodgers stod ved sine løfter.

– Jeg gik fra at få anførerbindet som vicekaptajn til at stå som nummer fire i rækken. Det gav ikke rigtig nogen mening. Alt var fint, fik jeg at vide. De troede på mig. Men jeg er meget en handlingens mand. Der skal handling bag ordene, og det var der en kæmpe mangel på, siger Agger.

Læs også: Medie: Rodgers kan afløse Solskjær i United

Den tidligere landsholdsanfører fortæller, at Brendan Rodgers var en dygtig manager, der dog havde store mangler i Liverpool-tiden.

– Han havde kæmpe mangler. Han var en ekstremt ung træner på det tidspunkt, der kom til en kæmpe klub, siger Agger og forklarer om det missede skifte:

– At det skete på den måde, havde jeg svært ved at acceptere. Havde jeg fået ren besked – ‘du er simpelthen ikke god nok’ – havde jeg kunnet acceptere det, siger Daniel Agger.

Daniel Agger skiftede tilbage til Brøndby IF i 2014 og er i dag som nævnt cheftræner i Nordic Bet Liga-klubben HB Køge. Her han har sin tidligere landsholdskollega ved sin side i form af assistenttræner Lars Jacobsen. Starten i klubben blev ikke den store succes for Agger, og man lå længe i bunden af den næstbedste række. HB Køge er dog begyndt at hive point ind på kontoen og er rykket op på en ottendeplads.

Læs også: Ny millioninvestering: Agger & co. får nyt stadion i 2025

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P