2 min læsningGuardiola slår ud med armene: Vi er dømt skyldige på forhånd

Manchester City-manager Pep Guardiola mener, at klubben på forhånd er dømt skyldige for brud på Financial Fair Play-reglerne.

2 min læsning
Pep Guardiola mener at Manchester City er dømt på forhånd i ærgerlig sag.
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester City er i den grad i vælten i disse dage.

Mandag kom det frem, at Premier League anklager klubben for mere end 100 brud på Financial Fair Play-reglerne, hvilket kan gå hen at få alvorlige konsekvenser for klubben.

På fredagens pressemøde frem mod weekendens Premier League-opgør mod Aston Villa satte klubbens manager Pep Guardiola for første gang ord på anklagerne. Og han er alt andet end begejstret.

Guardiola mener nemlig, at klubben allerede på forhånd er blevet dømt skyldige i anklagerne – også selvom der endnu ikke er faldet en officiel dom.

– Min første tanke er, at vi allerede er blevet dømt på forhånd. Det er præcis det samme, som da vi blev anklaget af UEFA.

– Vi har allerede været igennem det her, men nu er vi igen blevet sigtet. Klubben har bevist sin uskyld (i den tidligere UEFA-sag, red.), fortæller Guardiola ifølge BBC Sport.

På trods af skidt sag: Guardiola sværger troskab til Manchester City

Ifølge Guardiola handler det om, at man denne gang også skal kæmpe imod 19 Premier League-klubber, der alle ønsker Manchester City dømt i sagen.

– Vi har en god advokat, men jeg er sikker på, at de øvrige 19 klubber også sørger for at have det, så de kan fremme deres ønsker. – Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske, men det er godt, at vi har en mulighed for at forsvare os selv.

– Jeg har fået forklaret det hele af klubbens bestyrelse i løbet af de sidste tre-fire år. Så I ved godt, hvis side jeg er på.

Du kan læse mere om sagen og om de mulige konsekvenser det kan have for Manchester City i artiklen herunder

Redaktør mener: Det er meget alvorligt for Manchester City

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer