2 min læsningPå trods af skidt sag: Guardiola sværger troskab til Manchester City

Manchester City er havnet i en rigtig møgsag. Alligevel har klubbens manager Pep Guardiola ikke tænkt sig at forlade klubben.

2 min læsning
Pep Guardiola forlader ikke Manchester City på trods af hårde anklager mod klubben
Foto: REUTERS/David Klein.

Denne uge må betegnes som en hård uge med Manchester City-briller.

Mandag kom det frem, at Premier League havde sigtet klubben for en lang række brud på Financial Fair Play-reglerne – nærmere bestemt lyder anklagen på overtrædelser af reglerne i mere end 100 tilfælde.

Og det kan ende med at få fatale konsekvenser for klubben, der både kan risikere at få en ordentlig bøde, få fratrukket point og potentielt set også blive tvangsnedrykket.

En mand, der ellers har været tavs indtil nu, Manchester City-manager Pep Guardiola har fredag valgt at tage bladet fra munden og kommentere på den ærgerlige City-sag.

På et pressemøde, frem mod weekendens Premier League-opgør mod Aston Villa, sværger den 52-årige spanier troskab til City på trods af de hårde anklager.

– Jeg flytter mig ikke fra sædet, indleder Guardiola ifølge Sky Sports, før han fortsætter:

– Jeg kan forsikre jer om, at jeg bliver her. Min lyst til at være her er større end nogensinde før, sagde Guardiola ifølge Sky Sports.

Pep Guardiola forlader ikke Manchester City på trods af hårde anklager mod klubben
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Pep Guardiola har dog tidligere været ude at sige, at han muligvis ville forlade klubben, hvis de blev fundet skyldige i brud på Financial Fair Play-reglerne. Det skete tilbage i 2022.

I forbindelse med pressemødet fredag forklarede han dog, at Manchester Citys bestyrelse nu havde forklaret ham sagen, og at han tror på, at klubben ikke har gjort noget forkert.

Pep Guardiola har forsat kontrakt i Manchester City frem til sommeren 2025.

Medie: Ny Manchester City-advokat får lige så høj løn som Kevin De Bruyne

Manchester City møder søndag Aston Villa i et opgør i Premier League. Kampen fløjtes op klokken 17:30 og kan følges på See og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer