1 min læsningMedie: Barca i dialog om Real-offensivspiller

I Real Madrid er en af klubbens offensivspillere tæt på kontraktudløb. Det skulle have fået FC Barcelona til at indgå i dialog om et skifte.

1 min læsning
Marco Asensio er i dialog med FC Barcelona angiveligt.
Foto: REUTERS/Juan Medina.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Real Madrids Marco Asensio har kontraktudløb til sommer.

Derfor må han gerne indgå i forhandlinger med andre klubber om et skifte.

Det skulle have vakt FC Barcelonas interesse i at hente offensivspilleren til sommer. Det skriver mediet Sport.

Asensios udskiftning af agent fra Horacio Gaggioli til Jorge Mendes skulle have været indledningen på kontakten med catalanerne, da sidstnævnte skulle have gode kontakter i FC Barcelona.

Med muligheden for at kunne hente Asensio på en fri transfer til sommer er klubben angiveligt allerede i dialog med den 27-årige spanske landsholdsspiller. Der er dog ikke faldet nogen afgørelse, om fremtiden fortsætter i FC Barcelona.

FC Barcelona klar til Real Madrid – slår Betis i semifinalen

Marco Asensio har også været i forhandlinger med Real Madrid om en forlængelse, men Sport melder, at han bliver tilbudt mindre, end han ønsker, og derfor er der ikke udsigt til en snarlig forlængelse i hovedstadsklubben.

Offensivspilleren skulle lige nu ikke have lagt sig fast på, hvad han helst vil i fremtiden og undersøger også andre muligheder for karrieren.

Karim Benzema-perle og Toni Kroos-drøn sikrede Real Madrid tre point

Efter sin ankomst fra RCD Mallorca i 2016 er det blevet til 257 kampe og 52 mål i Real Madrid. Derudover har Asensio spillet 53 landskampe for Spanien.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer