Karim Benzema-perle og Toni Kroos-drøn sikrede Real Madrid tre point

Real Madrid var under et tungt pres i de døende minutter af kampen, men fik kæmpet sejren hjem på mål af Karim Benzema og Toni Kroos.

Karim Benzema og Toni Kroos stod for målene, da Real Madrid sejrede over Athletic Bilbao.

Real Madrid fik løst opgaven, da de søndag aften gæstede Athletic Bilbao på den altid svære udebane.

Efter at have modstået hjemmeholdets pres for en udligning nær kampens slutning, endte det i stedet med en 2-0-sejr til de hvidklædte gæster.

Kampens første scoring stod Karim Benzema for. Her fandt han noget af forrige sæsons tårnhøje niveau frem, da han med en særdeles veludført helflugter bragte Real Madrid foran med 1-0 midt i første halvleg.

Real Madrid-træner Carlo Ancelotti havde fra kampens start placeret både Luka Modric og Toni Kroos på bænken, men som kampen nærmede sig sin afslutning, og Real Madrid langt fra kunne vide sig sikre på de tre point, blev de begge skiftet ind.

Det viste sig at være et klogt træk, for efter at være blevet skiftet ind fem minutter forinden, kunne Toni Kroos lukke og slukke kampen med en flot afslutning fra distancen i det sidste minut af den ordinære spilletid.

Medie: Storklub vil ikke spilde tiden på at hente Mbappe

Dermed vandt Real Madrid 2-0 og tager de tre point med hjem til den spanske hovedstad.

Med 17 kampe spillet i den bedste spanske række, har Real Madrid fortsat tre point op til FC Barcelona på førstepladsen.