3F Superligaen

Officielt: Silberbauer bliver cheftræner i FC Utrecht

Tidligere onsdag blev FC Midtjyllands assistenttræner Michael Silberbauer meldt tæt på et skifte til FC Utrecht. Nu er det officielt, at han overtager rollen som cheftræner i den hollandske klub.

FCM logo

…Opdateres

FC Midtjylland har solgt assistenttræner Michael Silberbauer til FC Utrecht. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Et skifte som både hovedpersonen og FC Midtjylland er glade for.

Den 41-årige tidligere danske landsholdsspiller skal fremover være cheftræner i den hollandske klub, hvor han har en fortid som både spiller og træner.

Michael Silberbauer sætter ord på skiftet tilbage til den klub, han forlod i sommers for at komme til FC Midtjylland.

– Muligheden kom ret uventet for mig. Jeg har været rigtig glad for tiden i Midtjylland, og det er der, jeg har følt mig bedst tilpas. Det er en fed klub med masser af dygtige og fantastiske mennesker, som hele tiden vil blive bedre. Min udvikling har aldrig stået stille, og derfor har det også været en svær beslutning, siger han og fortsætter:

– Det har været mit mål og min drøm at blive cheftræner igen. Nu får jeg mulighed for at være det i en klub, som står mig utroligt nært. Det er et sted, hvor jeg både har været spiller og assistent, og den mulighed kunne jeg ikke sige nej til.

FCM-boss erkender: Naturligvis ikke godt nok

FC Midtjyllands sportschef, Svend Graversen, er både glad og stolt over at kunne sende Silberbauer til udlandet.

– Vi udvikler mange talenter, og det bliver bemærket i de store klubber i udlandet. Vi har tidligere sendt Jess Thorup og Brian Priske til Belgien, og nu skal Michael være cheftræner i Eredivisie. Det gør os stolte, og det er en blåstempling af vores klub og arbejdet med talentudvikling både på og udenfor banen, siger han og fortsætter:

– Michael bliver cheftræner i sin ønskeklub, hvor han har en fortid som spiller og assistent. Utrecht ligger nummer syv i Holland, og jeg er overbevist om, at han med sine kvaliteter som træner og menneske får et succesfuldt ophold i klubben.

Fodboldøkonomer: FCK i kategori for sig selv – FCM og BIF stadig bagefter

Med afgangen af Michael Silberbauer som assistenttræner, skal klubben i gang med at finde en afløser. Ifølge Svend Graversen er man allerede på opgaven.

–  Den dialog og proces er vi allerede godt i gang med, siger sportschefen.

Medie: FCM-assistent har skrevet under – bliver cheftræner i Sverige

FC Midtjyllands første opgave i det nye år er den 20. februar, hvor holdet skal et smut til Viborg. Der er kick off på Energi Viborg Arena klokken 19.00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P