VM 2022

2 min læsningRystede på hovedet da hans eget hold fik straffe: Det ødelægger fodbolden

Med en hovedrysten fik Kent Nielsen vist sin utilfredshed, da Silkeborg fik tildelt et straffespark i kampen imod Viborg.

2 min læsning
Kent Nielsen har udtaget Silkeborg-truppen til Superliga-opgøret mod AaB.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

– Det er synd for spillerne.

Kent Nielsen var utilfreds med de to straffespark, der blev tildelt i søndagens kamp mellem Silkeborg og Viborg.

Først var det Viborg, der på efterbevilling af VAR fik tildelt et straffespark på grund af hånd på bolden. Blot tre minutter senere var den så gal i den anden ende banen, da det endnu en gang blev vurderet, at armen blev brugt som en ekstra hjælp i feltet.

– Jeg synes, det er frustrerende, og det er irriterende. Jeg tror det er femte-sjette ‘hands’, vi er ude i, og mange af tingene er tilfældige. Hvad fanden skal de gøre i nogle af de her situationer?

– Det er tilfældigheder, som giver muligheden for at få fodboldens største chance og det er så kampafgørende. Det er noget øv, og det tager noget sus ud af det, sagde Kent Nielsen til Canal 9 efter kampen.

Silkeborg-træneren var tydeligt frustreret ude på sidelinjen, da hans eget hold fik tildelt straffesparket, og træner-veteranen rystede tydeligt på hovedet af kendelsen.

– Jeg synes, det er latterligt. Det er uforståeligt, fordi der var en anden ‘hands-situation’ inden de to straffe bliver dømt, og da jeg ser den igen, tænker jeg okay, det har vi fået dømt imod os før.

– Jeg har sagt til dommere, at jeg synes, de skal tage fat i deres internationale dommer-fagforening, for det er dem, der har fået indført den her regel. Jeg synes, det ødelægger fodbolden, siger Kent Nielsen.

Viborg matchvinder: Alle angriberes ambition at være nummer et

Hverken Silkeborg eller Viborg var skarpe nok til at udnytte chancen på straffespark. Du kan se dét og resten af højdepunkterne fra kampen her.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer