VM 2022

1 min læsningViborg matchvinder: Alle angriberes ambition at være nummer et

Jay Roy-Grot er en af Superligaens varmeste angribere for tiden. Senest var det Silkeborg, der ikke kunne holde den stærke hollænder fra måltavlen.

1 min læsning
Jay-Roy Grot blev machtvinder for Viborg imod Silkeborg i Superligaen.
Viborgs Jay-Roy Grot jubler, efter han har scoret til 1-2 under superligakampen mellem Silkeborg og Viborg på JYSK Park i Silkeborg søndag den 30 oktober 2022.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

Jay Roy-Grot har mål i støvlerne denne sæson.

Den hollandske angriber scorede søndag sit syvende Superliga-mål, da han blev matchvinder imod Silkeborg med sin scoring til 2-1.

Dermed ligger han aktuelt nummer tre på topscorerlisten, kun to mål efter Andreas Schjelderup på førstepladsen. Og hvis man spørger hovedpersonen selv, er topscorertitlen også noget, der spøger i baghovedet.

– Jeg tror, det er enhver angribers ambition at blive topscorer. Jeg vil bare spille og score så mange mål som muligt, og så ser vi, hvad der sker til sidst, siger Grot til Canal 9 efter kampen.

Viborg fik vendt et truende nederlag til sejr, og comebacket krediterer hollænderen især præstationen i anden halvleg.

– Jeg tror det er holdånden. I pausen talte vi om, at vi var nødt til at lide, for vi ved, at de er gode på bolden. Vi skulle udføre vores defensive arbejde, og jeg synes, vi gjorde det meget bedre i anden halvleg, siger han.

Viborg cementerer status som tophold efter comeback

Med comeback-sejren ligger Viborg nu kun tre point efter FC Nordsjælland, der fører Superligaen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer