VM 2022

2 min læsningKæmpeskænderi mellem Lyngby og AGF: Intet behov for at opføre sig på den måde

Bølgerne gik højt mellem AGF's og Lyngbys bænk, efter Patrick Mortensen blev matchvinder i overtiden.

2 min læsning
Lyngby-træneren var skuffet over Uwe Rösler efter Superliga-kampen imod AGF.
Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Uwe Rösler jublede euforisk, da Patrick Mortensen scorede til 1-0 i overtiden i søndagens kamp mod Lyngby.

Men jublen blev for meget for hjemmeholdets bænk, der indledte et stort skænderi med AGF’erne, og som konsekvens af det fik tildelt et rødt kort til assistenttræner Mikkel Beckman.

– Jeg er opvokset sådan, at man skal have respekt for folk. Hvis du kigger på en, der går igennem en hård tid, så skal du ikke være en, som prøver at påvirke bænken, siger Lyngby-træner Freyr Alexandersson til Viaplay efter kampen og fortsætter:

– Jeg er sindssygt skuffet over, at han opfører sig på den måde. Han er en god træner. Han er lykkes med mange ting i sin karriere. Både som menneske og fodboldtræner. Han har intet behov for at opføre sig på den måde.

Uwe Rösler afviser dog, at der skulle være tale om andet end jubel, da han i Viaplays studie skulle forholde sig til Lyngby-trænerens kritik efter kampen.

– Det er hårde ord, men jeg tror, at det der sker på banen, bliver på banen. Jeg forlod aldrig mit trænerområde, hvor jeg jublede – hvilket er tilladt.

Rettede du din jubel imod Lyngby-bænken?

– Jeg jublede mod nord, syd, øst og vest. Du skal også forstå, at kampen betød meget for os, men følte han det, så undskylder jeg på vegne af vores lejr, siger Uwe Rösler.

Matchvinder Mortensen: Hvilken assist af Mikael

AGF vandt kampen 1-0 efter den sene scoring af Patrick Mortensen. Se højdepunkterne her.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer