Highlights: Lyngby og AGF var cirka lige ringe – Patrick Mortensen sikrede dog vigtig AGF-sejr

Lyngby havde inden søndagens superligaopgør mod aarhusianerne ikke vundet i 14 forsøg, og AGF lå uden for top seks. Efter søndagens 90 minutter kan AGF glæde sig over tre point på baggrund af en svingende indsats.

AGF og Lyngby viste ikke særlig god fodbold søndag eftermiddag i Superligaen

Kommentatorerne på dagens tv-kamp mellem Lyngby og AGF var ikke i tvivl:

– Banen er virkelig tung!

Det samme endte med at blive tilfældet for både Lyngby og AGF undervejs i de 90 minutter på Lyngby Stadion. Gæsterne havde dog en anelse mere skarphed i de døende minutter, hvor Patrick Mortensen i tillægstiden afgjorde kampen til 1-0.

Og dermed fylder det formentlig ikke meget i bussen hjem mod Aarhus, at opgøret på Lyngby Stadion var en af de kedeligste fodboldkampe i denne superligasæson.

Forinden 0-1 scoringen havde AGF skabt en anelse yderligere spænding, da De Hvii’e blandt andet fik annulleret et mål efter hånd på bolden.

Lyngbys bedste tilbud stod indskiftede Sanders Ngabo for, da han lavede et flot soloridt, der var ved at snyde hele AGF-holdet.

Lyngby har efter søndagens kamp stadig kun har scoret 13 mål i 15 kampe i Superligaen.

AGF i de seneste fem superligakampe kun har scoret tre mål – her af kun det ene efter åbent spil.

Lyngby 0-0 AGF (stor chance AGF, 49′)

Lyngby 0-0 AGF (VAR annullerer mål, 49′)

Lyngby 0-1 AGF (Patrick Mortensen, 90+4′)