2 min læsningEfter 13 kampe uden sejr er Lars Friis sindssygt stolt over reaktion hos AaB-truppen

Fire måneder efter en sejr på Brøndby Stadion lykkedes det igen AaB at hente en sejr. Undervejs har Lars Friis set en særlig reaktion fra omklædningsrummet.

2 min læsning
AaB's træner Lars Friis efter sejren i 3F Superligakampen mellem AaB og Brøndby IF på Aalborg Portland Park, søndag den 21. august 2022.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

13 kampe og lidt mere end fire måneder.

Så lang tid var AaB-mandskabet uden sejr i en betydende kamp, før Lars Friis og co. søndag aften tog en 2-1 sejr på hjemmebane mod Brøndby.

Krisetid fører nogle gange til splittelse i omklædningsrummet og indre uro, men Lars Friis fortæller med stolthed, at AaB-truppen har reageret ved at rykke sammen i bussen.

– Det kan jeg sige ganske kort. Jeg ved, der ikke har været sprækker (i omklædningsrummet red.), lyder det fra AaB-træneren efter sejren på Aalborg Portland Park.

– Selvfølgelig bliver man træt og usikker, men der har været en tro på tingene. Der kan komme en lille smule tvivl, men der har ikke været sprækker. Det er jeg sindssygt stolt over, siger Lars Friis til campo.dk.

Sejren betyder meget i omklædningsrummet, men det er ifølge cheftræneren ikke for sjov, når AaB kalder sig ‘Hele Nordjyllands hold’. I hvert fald betød den brudte stime, at Friis og co. kunne se noget helt andet på tribunen.

Friis forklarer AaB-sejr: Hold da kæft, kan vi gøre det ved Brøndby?

– Det er meget mere end os – meget mere end mig, Lucas Andersen eller Ahlmann. Det er hele Nordjylland. Vi snakkede om, da vi gik fra Onside-studiet, at ansigterne på tribunen var modelleret helt anderledes. Det bliver en god uge i Nordjylland, og det gør det også for spillerne, lyder det fra Lars Friis, der endelig kan vågne mandag morgen med tre point efter weekendens runde.

– Vi har jo snakket mange mandage om den her forfærdelige følelse efter en skuffelse. Den vågner vi ikke op med denne gang, siger Friis.

Louka Prip udtalte efter kampen søndag, at AaB nu vil have ti sejre i træk. Hvis nordjyderne skal have to på stribe, kræver det en sejr over Randers. De to hold tørner sammen på Cepheus Park om knap en uge.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer