2 min læsningKlopp langer ud efter ekspert: Husker ham ikke som et mentalt monster

Jürgen Klopp er manager hos Manchester Uniteds rivaler i Liverpool. Alligevel langer tyskeren nu ud efter ekspert Gabriel Agbonlahors heftige kritik af United ovenpå 4-0 nederlaget til Brentford lørdag.

2 min læsning
Jürgen Klopp kritiserer eksperten Gabriel Agbonlahor
Foto: Justin Tallis/AFP/Ritzau Scanpix

4-0. Så stort endte Manchester United med at tabe til Brentford i lørdags.

Nederlaget fik ekspert og tidligere Premier League-angriber Gabriel Agbonlahor til at kritisere holdet i kraftige vendinger hos mediet TalkSPORT.

Kritikken faldt dog ikke i god jord hos rivalerne fra Liverpools manager, Jürgen Klopp, der var tæt på at ringe ind til programmet for at klage over Agbonlahor, skriver Sky Sports.

Artiklen fortsætter efter reklamen

– Hvis jeg var dem (United, red.) nu efter den her kamp, ville jeg tænke: ‘Ved du hvad, ten Hag? Bare pak dine ting’. Han har haft opstarten, og de er startet sæsonen rystende. De er som fremmede på banen, sagde den tidligere Aston Villa-angriber til TalkSport ifølge mediet.

Ancelotti om United-rygter: Casemiro vil prøve noget nyt

Den hårde kritik var over grænsen, mener Jürgen Klopp og fortæller, at Agbonlahor også må se indad som tidligere spiller.

– Han tabte 6-0 til os under mit første år, så jeg husker ikke ham som et mentalt monster på banen dengang. Men det, han sagde om Manchester United i det program…Jeg var tæt på at ringe ind og fortælle ham, at han fuldstændig har glemt, at han engang selv var spiller, siger Klopp og fortsætter:

– Hvis tidligere spillere er på denne måde, kan du nok forestille dig, hvordan andre opfører sig. Du er nødt til at spørge dig selv, hvordan du ønsker at reagere i en situation som denne.

Klublegende revser Liverpools sæsonstart: Uafgjort er lig med nederlag

Netop Klopps Liverpool og Manchester United tørner sammen i næste Premier League-runde. Det sker på mandag, hvor Old Trafford lægger græs til de to topholds duel.

Opgøret fløjtes i gang klokken 21.00, og du kan følge kampen mellem Premier Leagues nummer 20 (Manchester United, red.) og nummer 12 (Liverpool, red.) på 3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer