1 min læsningKlublegende revser Liverpools sæsonstart: Uafgjort er lig med nederlag

Dommen er hård fra Jamie Carragher, selvom den tidligere Liverpool-stopper så positive tendenser i mandagens kamp mod Crystal Palace.

1 min læsning
Soccer Football - Premier League - Liverpool v Manchester United - Anfield, Liverpool, Britain - January 19, 2020 Gary Neville and Jamie Carragher Action Images via Reuters/Carl Recine EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Liverpool har ikke fået den flotteste åbning på 22/23-udgaven af Premier League.

I Premier League-åbneren spillede Liverpool 2-2 med Fulham, og mandag aften reddede Klopps tropper det ene point mod Crystal Palace med 1-1, i en kamp hvor Darwin Nunez nikkede Joachim Andersen en skalle og så rødt.

Samtidig har Manchester City-toget ikke sat farten ned siden sidste sæson. Dermed er der allerede opstået et hul på fire point mellem sidste sæsons mesterskabskandidater.

Klubikonet Jamie Carragher er nu fodboldekspert hos Sky Sports, og efter kampen mandag aften var dommen hård. I den nuværende situation kan Klopp og co. ifølge eksperten ikke bruge uafgjort til noget.

– Det har været en forfærdelig start målt på point, men jeg mener, at måden de reagerede på det røde kort, var forrygende. Uafgjort er bare lig med nederlag, nu når Manchester City sætter barren så højt, siger Jamie Carragher og fortsætter.

Ekspert om Andersen-skalle: Et øjebliks vanvid – omsluttet af en rød tåge

– At give Manchester City et fire points forspring… ja, der er lang tid endnu, men det er svært at fange et af Premier Leagues bedste hold, lyder det fra Jamie Carragher.

Liverpool skal forsøge at hente sæsonens første sejr næste mandag. Her gæster Klopps tropper Old Trafford og kriseramte Manchester United.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer