2 min læsningAncelotti om United-rygter: Casemiro vil prøve noget nyt

Manchester United meldes interesserede i at hente Real Madrids Casemiro. Nu bekræfter Real-cheftræner, Carlo Ancelotti, at brasilianeren vil væk.

2 min læsning
Carlo Ancelotti bekræfter, at Casemiro vil skifte væk fra Real Madrid
Foto: Thomas COEX / AFP.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Real Madrids Casemiro rygtes på vej til Manchester United. Og nu bekræfter hans cheftræner Carlo Ancelotti, at den brasilianske midtbanespiller vil skifte væk.

Det gjorde han ifølge Marca på et pressemøde forud for LaLiga-kampen mod Celta Vigo.

Her fortalte den italienske træner, at han har talt med den 30-årige spiller fredag morgen, og at klubben og han ikke ønsker at stå i vejen for Casemiro.

Artiklen fortsætter efter reklamen

– Jeg talte med ham i morges (fredag, red.). Han vil gerne prøve en ny udfordring – en ny mulighed. Klubben forstår ham, efter hvad han har gjort og den person, han er. Der er forhandlinger. Intet er officielt. Men hans vilje til at tage videre er sikker. Hvis der kommer en aftale på plads, har vi nogen til at tage over, sagde Ancelotti til pressemødet.

Medie: Real Madrid åbne for salg af nøglespiller til Manchester United

Real Madrids cheftræner roser Casemiro for hans virke i hovedstadsklubben, men italienereren har ikke forsøgt, at få midtbanespilleren til at skifte mening, fortæller han.

– Jeg har ikke forsøgt at overtale ham (til at blive, red.). Jeg har snakket meget med ham. Jeg stoler meget på ham – han har hjulpet os meget. Men efter at have lyttet til hans vilje og ønske er der ingen vej tilbage. Det er man nødt til at indse, sagde Real-cheftræneren og fortsatte:

– Jeg ved ikke, hvad der sker i de kommende timer – om han bliver eller ej.

Casemiro har deltaget i 336 kampe for Real Madrid siden sin ankomst fra Sao Paulo i 2013 og har blandt andet vundet Champions League hele fem gange med klubben. Derudover er det blevet til 63 kampe for det brasilianske landshold.

Real Madrid-fan kræver Ronaldo tilbage – se klubpræsidentens reaktion

Med den nuværende udvikling i forhold til Casemiros fremtid i klubben er det usikkert, om han er med, når Real Madrid på udebane skal møde Celta Vigo lørdag.

Kampen bliver spillet klokken 22.00, og du kan se opgøret på TV2 Sport X og TV2 play.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer