3F Superligaen

AGF-kaptajn takkede nej til udlandet: Jeg kan ikke forestille mig et bedre sted

AGF's anfører Patrick Mortensen var ingenlunde i tvivl, da han blev tilbudt i ny kontrakt. Men der var bestemt andre muligheder for den rutinerede angriber.

Patrick Mortensen er glad for at blive i AGF
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

33-årige Patrick Mortensen havde formentlig en ganske fornøjelig søndag, da han kunne fejre sin kontraktforlængelse med AGF med en solid hovedstødsscoring og den første sejr i fem måneder, da ‘De Hviie’ slog Viborg FF med 3-1.

Men selvom AGF-anføreren nu er at finde i den østjyske traditionsklub frem til sommeren 2024, var der markante bud efter ham fra udlandet, der kunne have sendt ham væk denne sommer.

Det fortæller den store AGF-spydspids til det lokale medie Aarhus Stiftstidende.

Ny AGF’er efter mål og assist: Det var helt magisk

– Det er altid svært med familie og to børn, når man skal overveje sin fremtid. Og jeg skal være ærlig og sige, at der var et konkret tilbud fra udlandet. Det lød spændende og økonomisk var det også langt bedre end dét, AGF kan tilbyde, forklarede angriberen således.

Der var dog én ting, han hellere ville end at tage til udlandet – og det var at blive i AGF. Derfor brugte den karismatiske angriber ikke megen betænkningstid, da klubben tilbød ham en ny kontrakt.

– Da AGF kom på banen var jeg ikke et sekund i tvivl. Jeg elsker at være i Aarhus. Jeg kan ikke forestille mig et bedre sted at være. Det er en kæmpe ære for mig at være anfører for AGF, afslutter Patrick Mortensen, der ligeledes understreger, at han hele tiden har haft en god dialog med klubbens sportsdirektør, Stig Inge Bjørnebye, om kontraktsituationen.

Grabara melder ud: Der går et stykke tid før i ser mig – måske med en ny næse

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Mortensen fik efter sigende udskudt sin kontraktforlængelse, da det vil være mere plausibelt at vurdere situationen, når en ny træner var på plads i truppen. Det er den konservative tysker Uwe Rösler så nu, og han har gjort brug af den rutinerede angriber i begge kampe af den nye superligasæson.

Det tyder derfor på, at AGF-anføreren har valgt med hjertet i sted for med pengepungen – og det ser ud til at belønne sig.

Ny AGF’er om makkerskab med Mortensen: Vi spiller godt i dag

Patrick Mortensen har været i AGF siden 2019, hvor det er blevet til 120 kampe, 54 mål og otte målgivende afleveringer. Han har tidligere repræsenteret Lyngby BK, Sarpsborg 08 FF og Brøndby IF.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P