HIGHLIGHTS: Målfest i Aarhus – Patrick Mortensen stanger AGF foran 3-1 mod Viborg

AGF tabte 1-0 i sæsonpremieren mod Brøndby, og de jagtede søndag de første point i Uwe Röslers hjemmebanedebut, som blev den mest underholdende kamp på Ceres Park i lange tider.

Sigurd Haugen scorede sit første mål for AGF efter ni minutter på Ceres Park mod Viborg

AGF og Viborg ramlede sammen søndag eftermiddag på Ceres Park i en jysk klassiker.

Og det var første optræden på hjemmebanen Ceres Park for et par af AGFs spillere – herunder klubbens norske angriber Sigurd Haugen, der bragte de hvidblusede aarhusianere foran 1-0 efter ni minutters spil.

Målet faldt efter et flot angreb bygget op af en af klubbens andre nye spillere Mads Emil Madsen. Bolden endte i venstresiden hos Eric Kahl, der slog et skarpt indlæg ind i hovedet på Patrick Mortensen, hvorefter nedfaldsbolden endte hos Haugen, der nemt sparkede ind til 1-0.

Efter pausen fortsatte AGF med at vise bedre takter end sidste sæson, og påny fik en af holdets nye spillere skabt glæde foran hjemmepublikummet. Igen skabte et indlæg fra velspillende Eric Kahl problemer for Viborg-holdet, og Mads Emil Madsen firsttimede bolden ind i Viborg-målet på et flot spark. 2-0 til AGF med en halv times spil tilbage.

Viborg fik reduceret og skabt kortvarig spænding i Aarhus efter pausen, da den indskiftede profil Tobias Bech fik reduceret til 2-1 efter 74 minutter. Der gik et sug igennem Ceres Park, da de grønblusede viborgensere lugtede point.

Men i modsætning til sidste sæsons kampe fik AGF hurtig tag om kampen igen, og Patrick Mortensen, der tidligere på dagen forlængede sin kontrakt med AGF, headede AGF foran 3-1 på et flot hovedstød ved forstolpen.

AGF 1 – 0 Viborg (Sigurd Haugen ‘9 )

AGF 2 – 0 Viborg (Mads Emil Madsen ’61 )

AGF 2 – 1 Viborg (Tobias Bech ’74 )

AGF 3 – 1 Viborg (Patrick Mortensen ’77 )