3F Superligaen

Grabara melder ud: Der går et stykke tid før i ser mig – måske med en ny næse

Kamil Grabara fik sig en slem skade i ansigtet, da han i gårdagens superligakamp havde et voldsomt sammenstød med AaB's Mathias Ross. Nu giver den polske keeper en melding.

Kamil Grabara efter det slemme sammenstød med Mathias Ross
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Den 23-årige F.C. København-målmand, Kamil Grabara, blev sendt til tælling allerede efter tre minutter, da den unge AaB’er Mathias Ross meget voldsomt stødte hovedet ind i ham i det sene superligaopgør på Aalborg Portland Park søndag aften.

Grabara røg i græsset og blev hurtigt derefter eskorteret fra banen med hjælp fra Løvernes lægestab, mens Ross fik en Wieghorst-forbinding på hovedet og spillede videre.

Boilesen langer ud efter AaB-fans: Jeg kommer aldrig til at forstå det

Det stod dermed hurtigt klart, at den polske keeper ikke kunne spille mere og TV-billeder afslørede da også, at det højre øje var helt forslået og hævet.

Derfor blev Grabara sendt til observationen på sygehuset, skrev FCK på deres Twitter i går. Natten til i dag har FCK-fanfavoritten så selv været aktiv på de sociale medier, hvor han skriver, at han nok ikke kommer til at spille i den kommende periode.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Til jeres info kommer I ikke til at se mig på banen i noget tid, men vi kommer til at se hinanden på S12 (Sektion 12 – FCK’s fanafsnit i Parken, red.). I skal ikke være bekymrede, skriver Kamil Grabara således.

På hans Instagram-profil under ‘historier’ kan man desuden se, hvor slemt skaden er taget til. Her forholder han sig dog jovialt til det hele, da han skriver: Næste gang i ser mig, er det med en ny næse og en masse andre nye knogler – efterfulgt af en smiley.

FCK’s sportsdirektør afviser: Vi har ikke budt 30 millioner

De forsvarende danske mestre vandt desuden kampen med 1-3, og du kan se highlights fra kampen LIGE HER.

Øverst i artiklen kan du endvidere se hændelsen – og høre hvordan fodboldeksperterne Stig Tøfting og Kenneth Emil Petersen ser på situationen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P