3F Superligaen

AGF forlænger kontrakten med anfører Patrick Mortensen

AGF har netop meldt ud, at de forlænger med angriberen Patrick Mortensen.

Patrick Mortensen AGF forlænger
AGFs Patrick Mortensen under superligakampen mellem FC Nordsjælland og AGF, i Farum Park, søndag den 10. april 2022.. (Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix)

AGF har forlænget sin aftale med anfører Patrick Mortensen med halvandet år til udgangen af 2023/2024 sæsonen.

Angriberens kontrakt stod ellers til at løbe ud til vinter.

– Patrick har spillet en betydningsfuld rolle i AGF, siden han kom til klubben i januar 2019, og han bliver også i de kommende sæsoner et vigtigt omdrejningspunkt for os.

– Han er stadig meget sulten og jagter nye mål for klubben og sig selv, og så er han en rollemodel for de andre spillere. Han er professionel i alt, hvad han foretager sig, og forsøger hver dag at være den bedste udgave af sig selv. Han er på den måde med til at skabe den kultur, der skal gennemsyre vores hold, og vi er glade for, at han er en del af vores hold i de kommende år, siger sportschef Stig Inge Bjørnebye til klubbens hjemmeside.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Patrick Mortensen har overvejet sine muligheder efter en sæson i fjor, der bød på mange nedture i AGF, og hvor angriberen noget uvant ikke scorede særligt mange mål. Men forholdet til AGF vejede tungt hos den 33-årige angriber.

– Jeg er gået efter min mavefornemmelse. Jeg kan godt lide at være i AGF. Jeg elsker klubben og de mennesker, jeg arbejder med i dagligdagen, og faciliteterne er fantastiske. Og jeg føler fortsat, at AGF er det rette sted for mig at udvikle mig, fortæller Patrick Mortensen, og roser Uwe Röslers tilgang.

– Han har helt klart haft en betydning for mit valg. Det er fedt, at der er blevet optimeret på nogle ting og trykket på nogle knapper. Vi bliver presset på en anden måde i hverdagen nu, og det tiltaler mig helt vildt. Jeg har stadig masser af motivation for at blive bedre og udvikle mig hver dag, og jeg er glad for, at det også i de næste par år bliver i AGF.

Patrick Mortensen og AGF møder søndag klokken 14.00 Viborg på Ceres Park.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P