3F Superligaen

Brøndby IF tilknytter to nye trænere – den ene er kapret hos FC Midtjylland-partner

Der er gang i svingdøren i Brøndby IF i dag både på spiller- og personalefronten, og nu har klubben så præsenteret to nye trænerskikkelser.

Foto: isi.dk

Alt imens Andreas Bruus er blevet solgt til franske Troyes og Jonathan Ægidius er sendt på leje til HIK, har Brøndby IF hentet forstærkning til trænerteamet i deres Masterclass-setup.

Det drejer sig om 39-årige Menno van Dam og Bjørn Holm, der bliver tilknyttet som henholdsvis ny U17-træner og ungdomsudviklingstræner.

CV kalder Bruus-salg for win-win: Fortjent han kommer videre – vi bliver ‘godt kompenseret’

Således skriver Brøndby IF på deres hjemmeside mandag eftermiddag.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Bjørn Holm er en af skaberne bag projektet Guldminen i Ikast, hvor unge håndbold/fodbold børn udklækkes til at komme i betragning til FC Midtjylland, mens hollandske van Dam har været tilknyttet i SC Heerenveen.

– Det bliver 39-årige Menno Van Dam, der kommer til fra hollandske Heerenveen, men han er ikke det eneste nye ansigt i Brøndby Masterclass. Vi kan også byde velkommen til Bjørn Holm, der bliver ungdomsudviklingstræner i stedet for Klaes Rasmussen, der har fået job i DBU. Bjørn kommer fra en stilling i FC Midtjyllands Guldminen, hvor han var skole- og sportslig leder, skriver klubben i en pressemeddelse.

Europæisk lodtrækning: Svær modstand kan vente de danske hold – FCM kan møde storklub i CL

Derfor får Patrick Harboe, der tidligere var U17-træner, nu ansvaret for den individuelle træning i vestegnsklubben. Både Holm og van Dam har første arbejdsdag i dag, skriver klubben endvidere.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P