2 min læsningCV kalder Bruus-salg for win-win: Fortjent han kommer videre – vi bliver ‘godt kompenseret’

23-årige Andreas Bruus er netop skiftet til franske Troyes AC, og den handel vækker begejstring hos Brøndby IF's sportdirektør Carsten V. Jensen.

2 min læsning
Carsten V. Jensen glæder sig over salget af Andreas Bruus
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Den dynamiske højreback Andreas Bruus er fortid i Brøndby IF.

Han er netop blevet solgt til Troyes fra den bedste franske række, og den transfer vækker glæde hos klubbens sportsdirektør Carsten V. Jensen, der kalder Bruus for et forbillede.

– Bruus er på mange måder et forbillede for vores unge akademi-spillere. (…) Bruus er et godt eksempel på hvor meget en stærk personlig drivkraft betyder for at blive professionel fodboldspiller, for det er kun de færreste fodboldspillere, som har et lineært karriereforløb, men Bruus har hele vejen igennem knoklet og troet på egne evner, siger han til klubbens hjemmeside.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Det er dog ikke oplyst, hvad Brøndby får i kassen for salget af højrebacken endnu, men flere medier har berettet om et tocifret millionprisleje. Uanset hvad, er det et fortjent skifte, som Andreas Bruus foretager til Ligue 1-klubben.

– Nu har Bruus grebet muligheden for at komme til at spille i den bedste række i Frankrig, hvor han skal bygge videre på sit spil og den mulighed fortjener han, samtidig med vi bliver godt kompenseret, slutter han.

Europæisk lodtrækning: Svære modstandere kan vente de danske hold

Brøndby IF har allerede været proaktive og hentet erstatningen for Bruus ind, da de i torsdags præsenterede Sebastian Sebulonsen fra Viking.

Har du det fulde overblik over sommerens til- og afgange i din klub? Ellers så kan du få en samlet transferoversigt over alle handler fra Superligaen lige HER.

Timeline

Notifications

Notifikationer