3 min læsningEuropæisk lodtrækning: Svær modstand kan vente de danske hold – FCM kan møde storklub i CL

Der er i dag trukket lod til 3. runde af Champions League, mens der senere vil blive trukket lod til Europa League og Conference League. Men allerede nu er der vished om, hvilke potentielle modstandere, der kan vente FCM, Viborg FF og Brøndby IF.

3 min læsning
Bo Henriksen og FCM kan se frem til svære modstandere
Bo Henriksen (FCM Træner) under superligakampen mellem FC Midtjylland og Randers FC i Herning fredag den 15. juli 2022. 1. spillerunde i Superligaen.. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)

Klokken 12:00 dansk tid startede den første lodtrækning til 3. runde af Champions League, der bliver efterfulgt at lodtrækningen til Europa League og Conference League henholdsvis kl. 13:00 og 14:00.

Her er tre danske hold i spil. Det drejer sig om superligasølvvinderne fra FC Midtjylland, sidste sæsons fjerdeplads fra Brøndby IF og vinderne af den europæiske kvalifikationsplads fra Viborg FF, der slog AaB i kampen om en playoff-kamp til Conference League.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

De danske mestre fra F.C. København og bronzevinderne fra Silkeborg IF indtræder desuden først i den sidste playoff-runde til henholdsvis Champions League og Europa League.

FC Midtjyllands vej til Champions League

I morgen kl. 19:45 venter cypriotiske AEK Larnaca på MCH Arena i den første af i alt to kampe i 2. runde. Går midtjyderne videre fra det opgør, kan de se frem til at møde topklubben SL Benfica i 3. runde.

Går de videre fra 3. runde, venter der fortsat et playoff-dobbeltopgør, før Champions League-gruppespillet er en realitet.

Bliver det til et nederlag over to kampe mod AEK Larnaca, bliver det en Europa League-kvalifikationskamp mod serbiske FK Partizan, hvorefter endnu et dobbeltopgør skal vindes for at ramme gruppespillet i Europa League. Det er værd at bemærke, at en samlet sejr over AEK Larnaca vil garantere Europa League-gruppespil for Bo Henriksen & co..

AC Horsens-boss efter stærk premiere: Jo flere kampe vi vinder, desto sværere bliver det at blive ved

Brøndby IF’s vej til Conference League

For Niels Frederiksens Brøndby-mandskab er følgende modstandere i vente i Conference League, hvis de slår polske Pogon Szczecin over to opgør:

Basel/Crusaders
Tuzla City/AZ Alkmaar
Royal Antwerp/Drita
CSKA Sofia/Makedonija

Brøndby IF er useedet, hvorfor de allerede kan støde ind i AZ Alkmaar, FC Basel og Royal Antwerp i 3. runde af kvalifikationen. Vinder de over det polske hold, skal der fortsat to sejre til, før europæisk gruppespil er sikret.

Campo mener: Disse 12 superligaspillere bør skifte klub i sommerens transfervindue

Viborg FF’s vej til Conference League

Jacob Friis og Viborg FF er seedet til 3. runde, og kan derfor se frem til mere overkommelig modstand, hvis de slår Sudova over to opgør i 2. runde:

KuPS/Milsami Orhei
Hajduk Split
B36 Torshavn/Tre Fiori
Ararat-Armenia/Paide Linnameeskond

Her må Hajduk Split nævnes som den på papiret stærkeste modstander, mens de andre hold rangerer sig markant lavere på den europæiske rangliste.

Følg med her på siden, når UEFA officielt trækker lod til den næste runde af Champions League, Europa League og Conference League, hvor vi finder ud af, hvilke konkrete modstanderholder, der vil vente de danske hold.

Timeline

Notifications

Notifikationer