3 min læsningArteta hylder flyvende angriber: Han er den type, vi har manglet!

Arsenal hentede tidligere i denne måned den brasilianske angriber Gabriel Jesus i Manchester City, og han har sidenhen imponeret for London-klubben.

3 min læsning
Mikel Arteta er begejstret for Gabriel Jesus
Foto: Lukas Barth/Reuters/Ritzau Scanpix

Gabriel Jesus er ny mand i Arsenal-trøjen, og han har fået en sublim start for ‘The Gunners’.

I to venskabskampe mod henholdsvis Nürnberg og Everton har han kanoneret bolden ind tre gange i alt, hvilket nu høster store roser fra sig af Arsenal-bossen Mikel Arteta.

Hvem er Gabriel Jesus? – Få historien om Arsenals nye brasilianske stjerneangriber!

Sådan lyder det i et interview med TALKsport.

– Han skaber kaos, han skaber usikkerhed, og han er altid tæt på. Han er der altid for at få bolden, og han er altid foran målet. Han er en reel trussel, og det er det, vi har brug for, forklarer taktikeren Arteta og tilføjer:

– I det øjeblik, vi giver bolden væk, er han straks aktiv, lægger pres og får sit hold med sig. Han har mange lederevner, og jeg kan med det samme se, hvad han forsøger at gøre. Han er den type fyr, vi ønsker, forklarer cheftræneren som har en fælles fortid med Jesus i Manchester City, hvor han var assisterende manager fra 2016-2019.

Opskriften på succes: Ungdomstræneren Wilshere vil lade sig inspirere af Arsenal-legende

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Men Jesus er ikke kun en individualist, som kæmper for sig selv. Han er en teamplayer, der altid forsøger, at spille andre bedre.

– Han ser virkelig skarp ud, virkelig dynamisk. Han har en rigtig god forståelse for sine holdkammerater, som leder efter ham. Han skaber chancer, gode forbindelser omkring specifikke rum, som vi vil udnytte med ham, slutter den karismatiske Arsenal-chef.

25-årige Gabriel Jesus spillede i seneste sæson 41 kampe for ‘The Citizens’ med 13 mål og 12 assists til følge.

Portugisisk medie: Arsenal byder på spansk venstreback

Har du en interesse i at følge London-klubben endnu tættere, kan du glæde dig til d. 4. august, hvor de første tre episoder af den nye dokumentar ‘All or Nothing’ om Arsenal udkommer på streamingtjenesten Amazon Prime. Det er en serie, der har fulgt intenst med fra omklædningsrummet, træningsbanen, mødelokalerne og alskens stadions i løbet af den forgangne sæson.

Timeline

Notifications

Notifikationer