Premier League

Portugisisk medie: Arsenal byder på spansk venstreback

Arsenal har et godt øje til Benficas venstreback, Alejandro Grimaldo, som de nu har sendt et bud afsted på. Det beretter et lokalt medie.

Alejandro Grimaldo kan være på vej til Arsenal
Foto: Andreas Gebert/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Arsenal jagter forstærkning til deres venstre forsvarsside. Derfor har de efter alt at dømme budt på 26-årige Alejandro Grimaldo fra den portugisiske topklub Benfica.

Det skriver det portugisiske medie A Bola søndag.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Grimaldo har kontraktudløb med Benfica til næste sommer, og derfor er han angiveligt til at få fingrene i til en anstændig pris. Ifølge flere lokale medier skulle der være tale om syv millioner euro for den tidligere FC Barcelona-spiller. Det svarer til godt og vel 50 millioner danske kroner.

Haaland puster til rivalisering: Jeg kan ikke lide at nævne navnet

‘The Gunners’ råder dog allerede over den skotske landsholdsspiller Kieran Tierney og portugisiske Nuno Tavares på venstrebacken. Sidstnævnte kom til London-klubben fra netop Benfica i 2021, men har ikke formået at spille sig fast på holdkortet, selvom Tierney har været meget skadesplaget i seneste sæson.

Derudover har Arsenal været lune på Ajax’ argentinske landsholdsspiller Lisandro Martinez, men det ligner, at Manchester United løber med hans underskift. Derfor kigger Mikel Arteta & co. angiveligt mod det portugisiske marked, hvor de ønsker at tilknytte den spanske Grimaldo, som en backup til venstreback-positionen.

Ny 8’er i Manchester United: Trøjen er noget helt specielt for mig

Alejandro Grimaldo har tørnet ud for Benfica hele 246 gange, hvor det er blevet til 19 mål og 50 assists for den tidligere spanske U-landsholdsspiller.

Arsenal er angiveligt også ude efter en vaskeægte Chelsea-stjerne. Det kan du læse mere om HER.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P