Premier League

Opskriften på succes: Ungdomstræneren Wilshere vil lade sig inspirere af Arsenal-legende

Jack Wilshere skal i fremtiden være ungdomstræner i Arsenal, hvor han særligt vil lade sig inspirere af en forhenværende cheftræner for London-klubben.

Jack Wilshere vil lade sig inspirere af Arsene Wenger
Foto: arsenal.com

30-årige Jack Wilshere fik langt om længe sin fodboldfremtid på plads, da han i går blev præsenteret som ny U18-træner i Arsenal.

Dermed er fodboldstøvlerne ikke lagt helt på hylden for den forhenværende aktive midtbanespiller, som ser frem til sit nye trænerkapitel.

Der er særligt én trænerskikkelse, han vil lade sig inspirere af. Det fortæller han til klubbens hjemmeside.

Wilshere stopper fodboldkarrieren – nu reagerer fransk kulttræner

– Da jeg havde Arsene Wenger som cheftræner, handlede det om, at vi skulle være spildominerende og altid gå efter at erobre bolden hurtigt tilbage. Gerne så højt på banen som muligt. Det var Wenger med til at implementere i alle spillere fra en ung alder, og det er bestemt noget jeg vil tage med mig nu i kraft af min trænerposition, siger den nyslåede ungdomstræner.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Wilshere mener endvidere, at Wengers taktik kan kombineres med den nuværende Arsenal-boss’ iderigdom.

– Hvis jeg kan sørge for at de unge spillere får den samme oplæring, som jeg fik, og samtidigt bringer Mikel Artetas tanker og ideer ind i billedet, er det en opskrift på succes. Det er klart, jeg har ladet mig inspirere fra alle de trænere, jeg har haft gennem tiden, understreger han.

Officielt: Jack Wilshere har sin fodboldfremtid på plads

Ifølge Wilshere er Mikel Arteta nemlig også en taktisk mastermind, han ser frem til at arbejde sammen med. Her er særligt samspillet og samarbejdet med ham ekstremt vigtigt for det talentprodukt, der skal udvikles hos ‘The Gunners’.

– Det er meget vigtigt for akademiets sammenhængskraft, at vi udvikler spillere til førsteholdet, som tænker ens og har samme fodboldfilosofi. For når vi så har et talentprodukt, vi kan sende videre i systemet inden for klubbens rækker, vil de snakke samme sprog og være helt sikre på spilkonceptet, som vi praktiserer I klubben, slutter englænderen således.

Portugisisk medie: Arsenal byder på spansk venstreback

Jack Wilshere opnåede selv 197 kampe for Arsenal mellem 2008 til 2018, hvor han vandt FA Cuppen to gange og FA Youth Cup en enkelt gang.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P