1 min læsningJesus efter drømme-‘debut’: Føler mig hjemme

Gabriel Jesus fik en drømmestart på tilværelsen i Arsenal med to scoringer i testkampen mod Nürnberg.

1 min læsning
Arsenal Gabriel Jesus debut
Soccer Football - Pre Season Friendly - 1. FC Nuremberg v Arsenal - Max-Morlock-Stadion, Nuremberg, Germany - July 8, 2022 Arsenal's Gabriel Jesus reacts REUTERS/Lukas Barth

Med skiftet til Arsenal kan Gabriel Jesus meget vel være frelseren, London-klubben har ventet på i flere år.

Der har været stor udskiftning på angriberposten de seneste sæsoner, men med brasilianerens ankomst ser det ud til, at Arsenal har fundet den rette potentielle måltyv.

Det beviste Jesus i hvert fald fredag i Arsenals 3-5 sejr over Nürnberg, hvor den driblende frontangriber leverede to scoringer i sin uofficielle debut. Den første faldt 90 sekunder efter han kom på banen.

Selvom den 25-årige offensiv blev offentliggjort for mindre end en uge siden, er han faldet fortrinligt godt til i det nordlige London.

– Jeg har været sammen med gutterne i fire eller fem dage, og jeg vil gerne takke alle i Arsenal, fordi jeg føler mig hjemme her.

– Alle kommer over til mig og siger ‘held og lykke, vi er glade for, at du er her’, og jeg er så glad for at være her. Det får mig til at føle mig hjemme, fortæller Gabriel Jesus til Arsenal.

Ekspert henrykt over ‘AC’ i Barcelona: Sikker på han bliver en succes

Gabriel Jesus får muligheden for sin officielle debut i de rød-hvide farver, når Arsenal åbner Premier League-sæsonen ude mod Crystal Palace den 5. august.

Timeline

Notifications

Notifikationer