2 min læsningOverraskende skifte: Neymar rygtes til Serie A-klub

Paris Saint-Germains brasilianske stjerne, Neymar, sættes i forbindelse med et skifte til en af de største klubber i Serie A.

2 min læsning
Neymar Brasilien
Foto: Issei Kato/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der er i den seneste tid blevet spekuleret i, hvor Neymar skal spille henne i næste sæson.

Den brasilianske superstjerne er på kontrakt i Paris Saint-Germain frem til sommeren 2025. Alligevel kan Neymar allerede være fortid i klubben denne sommer, da der er varslet en stor oprydning i den stjernespækkede spillertrup.

Her har der været snak om, at Neymar kunne være en af de spillere, som bliver sendt videre denne sommer, for at gøre plads til nye og friske kræfter.

Medie: PSG klar til at skippe Neymar videre

Senest blev PSG’s præsident, Nasser Al-Khelaifi, også spurgt ind til, hvordan Neymars fremtid ser ud i den franske hovedstad. Det nægtede rigmanden dog at svare på, hvilket du kan læse mere om her.

Onsdag er det så kommet frem i den spanske presse, at den 30-årige brasilianer skulle være på blokken i en af Italiens største klubber.

Ifølge mediet SPORT så er Juventus og deres cheftræner, Massimiliano Allegri, nemlig meget interesseret i at hente PSG-stjernen til klubben, da den italienske træner ønsker at løfte niveauet i spillertruppen.

Her skulle Juventus og Allegri have holdt øje med Neymars situation i PSG, der fortsat er uklar, og valgt at se på muligheden for at hente brasilianeren.

PSG vælger Zidane fra – her er Pochettinos afløser

Hvor meget italienerne ville skulle betale for Neymar vides ikke, men ifølge Transfermarkt, så skulle PSG-spilleren på nuværende tidspunkt have en værdi på 75 millioner euro.

Paris Saint-Germain købte Neymar tilbage i 2017, da franskmændende slog transferrekorden. Her valgte PSG at betale brasilianerens frikøbsklausul i FC Barcelona, der lød på svimlende 220 millioner euro.

Sidenhen har Neymar spillet 144 kampe for PSG, hvori han har scoret 100 mål og lavet 60 assist.

Timeline

Notifications

Notifikationer