1 min læsningPSG vælger Zidane fra – her er Pochettinos afløser

Præsidenten i PSG fortæller, at Zinedine Zidane ikke længere er inde i billedet som manager. I stedet har klubben valgt at rette blikket mod Nice.

1 min læsning
Foto: Benoit Tessier/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Mange fodboldromantikere og PSG-fans havde nok håbet på, at det skulle være Zinedine Zidane, der efter sommerferien skal holde snor i de mange verdensstjerner i den franske hovedstad.

Men det er ikke tilfældet, hvis man skal tro den normalt meget velinformerede transferjournalist Fabrizio Romano. Præsidenten i PSG, Al-Khelaifi, ønsker i stedet at kigge i en anden retning, når det varme trænersæde skal besættes.

– Vi har besluttet os for en anden mulighed som manager – den bedste mulighed for vores taktiske ideer, siger Al-Khelaifi ifølge Fabrizio Romano til Le Parisien.

I stedet har PSG og Al-Khelaifi valgt at afsøge muligheden for at hente Nice-træneren, Christophe Galtier. Det kommer noget overraskende for de fleste fodboldeksperter, da man forventede, at Zinedine Zidane skulle tager over efter Mauricio Pochettino.

– Jeg elsker Zidane, men vi har aldrig talt med ham. Mange klubber er interesseret i ham – også landshold. Men ikke os, siger Al-Khelaifi og fortsætter:

– Vi har snakket med Galtier, det er ingen hemmelighed. Jeg håber, vi kan nå til enighed snart.

Christophe Galtier overtog jobbet i Nice i 2021 og har oplevet pænt med succes i den sydfranske turistby.

Timeline

Notifications

Notifikationer