Europæisk Fodbold

Medie: PSG klar til at skippe Neymar videre

Efter flere års transferspekulationer besluttede Kylian Mbappé i sidste uge at forlænge sin kontrakt med Paris Saint-Germain. Den forlængelse stod højt på ønskesedlen hos den franske hovedstadsklub, og de er nu klar til at skippe brasilianske Neymar videre for i stedet at bygge holdet op om Mbappé.

Foto: Stephane Mahe/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det kan lyde vildt, men Neymar kan vise sig at komme i overskud hos Paris Saint-Germain.

Den 30-årige brasilianer har stadig rekorden som den dyreste spiller i fodboldens historie, efter han i 2017 skiftede FC Barcelona ud med PSG for 1,65 milliarder danske kroner.

Så sent som sidste forår underskrev Neymar en kontraktforlængelse i Paris, som potentielt holder ham i klubben til 2025 med en option på yderligere ét år, men ifølge ESPN har PSG bestemt sig for, at de nu er klar til at sende den brasilianske verdensstjerne videre.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Den franske storklub underskrev i sidste uge en kontraktforlængelse med Kylian Mbappé, og nu skulle klubben angiveligt ønske at bygge holdet op omkring den 23-årige franskmand, hvilket kan betyde et farvel til Neymar.

For at det skal kunne lade sig gøre, er der selvsagt nødt til at findes en køber, og her kan PSG angiveligt løbe ind i problemer.

FC Barcelona har tidligere været meldt interesseret i at bringe Neymar tilbage til klubben, men ifølge ESPN er engelske Chelsea det varmeste bud på en aftager af den brasilianske profil.

Den engelske klub skulle i længere tid have vist interesse for Neymar, og så skulle de blå fra London være en af de få klubber, der vil kunne matche den løn, som Neymar lige nu får i Paris. Den lyder ifølge ESPN på cirka 260 millioner kroner om året.

Efter fem sæsoner i PSG er den netop afsluttede sæson ny rekord for Neymar. For første gang har han med 22 kampe nemlig spillet mere end 20 kampe i den franske Ligue 1 på en sæson. I alt har han spillet 92 af klubbens i alt 190 ligakampe de seneste fem sæsoner.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P