2 min læsningPSG afviser ikke Neymar-salg

Paris Saint-Germains præsident, Nasser Al-Khelaifi, afviser ikke, at Neymar kan være fortid i klubben, når næste sæson begynder.

2 min læsning
Neymar Paris Saint-Germain PSG Ligue 1
Foto: Gonzalo Fuentes/Reuters/Ritzau Scanpix.

I 2017 købte Paris Saint-Germain brasilianske Neymar for svimlende 222 millioner euro i FC Barcelona.

Det er stadig den dag i dag den dyreste spillerhandel mellem to klubber i fodboldhistorien. Neymar var dengang udset som den helt store frelser i PSG, hvor verdensstjernen skulle sørge for, at Champions League-trofæet ville havne i den franske hovedstad.

Knap fem år senere blev historien mellem PSG og Neymar dog aldrig lige så smukt som et H.C. Andersen-eventyr. Op- og nedture har der været massevis af i det turbulente forhold mellem den Qatar-ejede klub og den brasilianske verdensstjerne, mens et navn som Kylian Mbappé nu er udset til at være den store frelser med hjælp fra Neymars argentinske ven, Lionel Messi.

PSG-præsident var aldrig i tvivl om Mbappés fremtid: Jeg afviste et bud på 180 millioner euro fra Real Madrid

Nationalhelten er blevet tredjehjul i Paris, hvor der op til den kommende sæson er varslet oprydning i den stjernespækkede trup. Tørsten for succes i Champions League er der fortsat, men fiaskoen mod Real Madrid i den forgangne sæson har fået hovederne til at rulle i PSG.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Første afgang var sportsdirektør Leonardo, der er blevet erstattet af Luis Campos, mens klubbens cheftræner, Mauricio Pochettino, er “dead-man-walking,” da PSG allerede er i samtaler med en anden træner.

PSG vælger Zidane fra – her er Pochettinos afløser

Det næste navn, der af mange medier er blevet spået en afgang, er manden, der tilbage i 2o17 blev hentet ind som frelseren. Klubben skulle være skuffet over Neymars præstationer, hvilket angiveligt har overbevist dem om, at brasilianerens tid i klubben er forbi.

Netop Neymars fremtid blev PSG’s præsident, Nasser Al-Khelaifi, også spurgt ind til, da han stillede op til et stort interview med spanske Marca.

Her ville præsidenten dog hverken be- eller afkræfte, hvorvidt Neymar har spillet sin sidste kamp i en PSG-trøje.

– Vi kan ikke snakke om disse ting i medierne. Nogle vil komme til, mens andre vil forlade. Men det er private forhandlinger, udtaler Nasser Al-Khelaifi.

Neymar har siden skiftet til Paris Saint-Germain i 2017 spillet 144 kampe i den franske hovedstadsklub. Her er det blevet til 100 mål og 60 assist.

Timeline

Notifications

Notifikationer