3F Superligaen

Peter Sørensen om fyringen i Vejle: Forkert og ulogisk

Peter Sørensen blev i marts måned fyret fra sit trænerjob i Vejle, og nu fortæller den rutinerede træner, at det for ham ingen mening gav.

Peter Sørensen Vejle Boldklub Superliga
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Vejle Boldklub hentede i starten af superligasæsonen Peter Sørensen ind som redningsmanden i klubben.

Knap syv måneder efter ansættelsen blev det dog den 49-årige træners tur til at blive smidt på porten, da Vejle valgte at fyre Peter Sørensen kort inden de afgørende kampe i nedrykningsspillet skulle begynde.

I et interview med Discovery+ fortæller den tidligere Silkeborg IF- og AGF-træner, hvordan han tog den noget overraskende fyring.

– Det er ikke fordi, at jeg er mindre skuffet, ærgerlig eller semi-sur over, at jeg blev fyret, for jeg synes, at det var forkert, og jeg synes også stadig, at det var ulogisk.

– Men jeg har ligesom slået mig til tåls med, at det man ikke kan påvirke, skal man prøve at lade ligge, og så tage det der er indenfor rækkevide og påvirke det, man nu kan, siger Peter Sørensen til Discovery+.

Avis: Superliganedrykker får millionbeløb

I sin tid i Vejle blev det til 20 kampe i spidsen for klubben. Her lykkedes det Peter Sørensen at få syv sejre, hvoraf tre af dem var i Superligaen.

Udover at have været cheftræner i Vejle, så har Peter Sørensen også tidligere stået i spidsen for AGF, Silkeborg IF og Hobro IK i Superligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P