3F Superligaen

Avis: Superliganedrykker får millionbeløb

Hvis klubben ender med at rykke ned, er der udsigt til et to-cifret millionbeløb i såkaldte faldskærmspenge.

SønderjyskE kan se frem til millionbeløb i såkaldt faldskærmspenge
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix.

SønderjyskE ligger som bundprop i Superligaen, og overlevelse i den bedste danske række må betegnes som mere teoretisk end realistisk. Men skulle det ende med nedrykning, venter der ifølge Der Nordschleswiger et plaster på såret over de tabte indtægter.

Omkring 10 millioner kroner venter sønderjyderne i faldskærmspenge i forbindelse med en nedrykning, mener den tyske avis at vide.

Det er det højeste beløb, man som nedrykker kan modtage i faldskærmspenge ved nedrykning. Beløbets størrelse begrundes i SønderjyskEs mange år i Superligaen.

Livet som nedrykker til NordicBet Ligaen er et farvel til de gode tv-penge i Superligaen, og derfor kan faldskærmspengene højst ses som et plaster på såret i SønderjyskE.

På kuriøs vis kan SønderjyskE og den anden nedrykningskandidat i Superligaen, Vejle, begge ende med store indtægter fra en uventet kant til trods for en eventuel nedrykning.

Det sker, hvis det lykkedes at ende i finalen i Sydbank Pokalen og derigennem bane sig vej til Europa League fra næste sæson.

Fortrøstningsfuld SønderjyskE-profil: Målet er klart – vi skal i finalen!

Begge hold er i semifinalen, men der er dog et stykke vej endnu før det eventuelle scenarie kan ske, da SønderjyskE tabte første semifinale hjemme mod OB med 1-2 og Vejle tabte hjemme med 0-1 til FC Midtjylland i den anden semifinale.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P