2 min læsningMbappé hyldet – men Benzema blev helten da PSG leverede nedsmeltning mod Real Madrid

Efter de første 45 minutter af 1/8-finalen mellem Real Madrid og PSG så det længe ud til, at den måske kommende Real Madrid-spiller, Mbappé, skulle stjæle overskifterne. Det blev dog i stedet en af Real Madrids nuværende superstjerner, der med et hattrick på blot 17 minutter rendte med overskrifterne og billetterne til kvartfinalen.

2 min læsning
Kylian Mbappé stjal meget af opmærksomheden mod Real Madrid onsdag aften
Foto: Ritzau Scanpix / REUTERS / Susana Vera

Paris Saint-Germain havde på forhånd en 1-0 føring, da de gæstede Estadio Santiago Bernabeu onsdag aften i den afgørende 1/8-finale mod Real Madrid, og længe så den franske storklub ud til at være sikkert videre, efter en kamp hvor superstjernen Kylian Mbappé fra start af stjal rampelyset.

Men efter 90 minutters spil var kampen blevet vendt helt på hovedet, og i stedet leverede Karim Benzema et allerede legendarisk hattrick på blot 27 minutters spil, som sikrede Real Madrid en sejr på 3-1 og dermed en samlet sejr på 3-2.

Real Madrid vågnede sent op i kampen. I de første 45 minutter havde de ganske enkelt for travlt med at holde øje med franskmændenes suveræne stjerne Mbappé, der allerede før kampen blev hyldet af hjemmepublikummet og siden i første halvleg scorede til 1-0 efter en flot stikning i dybden fra Neymar.

Mbappé var iskold i situationen, og han sparkede bolden ind bag hjemmeholdets sidste skanse Thibaut Courtois. Gæsterne førte 1-0 ved pausen, ovenpå en første halvleg hvor Kylian Mbappé totalt havde brændt højresiden af.

Kylian Mbappé, der i løbet af kampen havde bolden i nettet yderligere to gange, måtte dog se begge scoringer annulleret for offside og et efterfølgende vanvittigt Real Madrid comeback.

Real Madrid leverede nemlig et magisk comeback, hvor Karim Benzema og Real Madrid straffede dårligt målmandsspil, forsvarsspil og elendige clearinger med tre scoringer fra det 61. minut til der stod 78 minutter på måltavlen.

Den franske angriber har nu lavet otte Champions League scoringer i syv kampe for Kongeklubben i denne sæsons Champions League.

Og mens Mbappé blev hyldet før kampen, var det de hvidblusede Real-spillere, der blev båret til sejr efter de 90 minutter af hjemmepublikummet, i en kamp hvor også Luka Modric lignede en general på Real’s midtbane i anden halvleg, og hvor Lionel Messi fra PSG mest var med som blind passager.

Ancelotti om sin tid i Real Madrid: Jeg har ikke gjort det perfekt
Officielt: Champions League-finalen flyttes fra Rusland

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer